Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šialené FOTO Rusa nasadilo latku vysoko: Pre alkohol urobil vec, ktorá popiera zdravý rozum!

Kvôli pivu riskoval život. Zobraziť galériu (2)
Kvôli pivu riskoval život. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Keď musíš, tak musíš! Muž, ktorého nedávno operovali a stále sa mal zotavovať na jednotke intenzívnej starostlivosti, unikol z pazúrov sestier a vydal sa na osamelú púť mestom iba v prestieradle. Jeho kroky neúnavne viedli k najbližšiemu obchodu s alkoholom, kde si mohol kúpiť vytúžené pivo. Nevadilo mu dokonca ani to, že vonku je mínus 16 stupňov Celzia.

Možné iba v Rusku: Muž "umrel" po pití vodky s kamarátmi, prebral sa v márnici a vrátil sa späť na párty

Nemenovaný muž, ktorý ležal po operácii na jednotke intenzívnej starostlivosti, drankal od zdravotných sestričiek pivo, ale ony mu ho, prirodzene, odmietli dať. Keď u žien nepochodil, vymyslel nový plán. Zabalený len do plachty vyliezol z postele, odpojil hadičky a vypochodoval z nemocnice bez toho, aby ho zastavila ochranka.

Šialené FOTO Rusa nasadilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď zistil, kde je najbližší obchod s liehovinami, neomylne mrazom kráčal k vytúženému moku. A ten, "našťastie", v meste Sajanogorsk v Chakaskej republike, mali. Šokovaný personál, ktorý určite už videl všeličo, ale rekonvalescenta v takomto odeve ešte určite nie, zavolal políciu a tá odvážlivca vrátila späť tam, kam patrí.

 

When a man needs a beer, he needs a beer. Patient breaks out of hospital wearing only a bed sheet in search of his...

Posted by The Siberian Times on 16. február 2016

Správy podľa portálu siberiantimes.com neuvádzajú, čo všetko si musel muž vypočuť od vrchnej sestry, keď ho vrátili na JIS-ku, ale nemocnica teraz údajne vyšetruje jej ochranku, ktorá by mala byť vo vysokej pohotovosti kvôli chrípkovej epidémii v regióne. Ako sa však zdá, vidina piva je dokonca šikovnejšia ako vírusy a baktérie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu