Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ruskú učiteľku (22) zo škôlky prichytili v štipľavom VIDEU: Prostitútka za 35 eur na noc

Katya sa predviedla v plnej paráde. Zobraziť galériu (2)
Katya sa predviedla v plnej paráde. (Zdroj: profimedia.sk, YouTube)

KALININGRAD - Učiteľke v materskej škôlke v Rusku pravdepodobne nestačil jej plat a privyrábala si ešte po nociach úplne inou činnosťou, ako starostlivosťou o malé deti. Išlo tentokrát o aktivity určené výhradne pre dospelých, za ktoré brala peniaze. Škandál sa prevalil po tom, čo jeden z jej zákazníkov zverejnil video s ich intímnymi chvíľkami na internete.

Pekná učiteľka (30) zviedla žiaka (15): 50-krát sex bez ochrany, a potom... následky!

Zábery ukazujú, ako sporo odetá Katya Gorlova prijíma od muža peniaze. Urobila však veľkú chybu, keď mu prezradila, kde skutočne pracuje, a to v materskej škole. Teraz čelí vyšetrovaniu a nie je jasné, či si svoje zamestnanie udrží.

Katya, ktorá vystupovala pod menom Anastasia Monpasye, si zobrala od zákazníka 3000 rubľov, čo v prepočte činí asi 35 eur. Podľa jej slov však občasná prostitúcia v žiadnom prípade nemá vplyv na jej prácu v škôlke. Intímne služby neposkytuje pravidelne a keďže je slobodná, tak si vo voľnom čase môže robiť, čo chce.

Ruskú učiteľku (22) zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk, YouTube)

Mladá žena v minulosti údajne pracovala ako go-go tanečnica, predvádzala sa v rôznych nočných kluboch a má profil na webovej stránke zameranej na ponuku sexuálnych služieb. Gorlova dodala, že plánuje žalovať muža, ktorý zábery zverejnil.

Video z ruského Kaliningradu vyvolalo veľkú diskusiu medzi internetovými komentátormi. Niektorí dievčinu dokonca obhajujú tým, že iba robila, čo mohla, aby prežila. Ďalší nevidel problém ani v tom, že pracuje v materskej škole, pretože deti podľa neho určite nie sú učiteľkine kľúčové publikum.

VIDEO nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Viac o téme: SexUčiteľkaKatya Gorlova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu