Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž s umelým penisom konečne zažije sex: V 43 rokoch ho ide odpaniť luxusná prostitútka

Mohammed Abad
Mohammed Abad (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Mohammed Abad prišiel ako 6-ročný o penis aj jeden semenník. Stalo sa to pri autonehode, keď sa hral v snehu s kamarátmi v britskom Huddersfielde a nešťastne spadol pod vozidlo, ktoré ho ťahalo po ceste takmer 200 metrov. Dlhé roky žil bez poriadneho pohlavného orgánu, ale lekári a moderná medicína dokázali zázraky. V roku 2013 podstúpil operáciu a teraz má k dispozícii funkčný, 20-centimetrový orgán, ktorý sa chystá konečne otestovať so ženou.

Desať rokov sa jej všade zjavovalo porno: Rosin (29) život bol nekonečné peklo

"Čakal som na to dosť dlho - bude to skvelý štart do nového roka. Môj penis funguje perfektne, takže teraz to chcem jednoducho urobiť. Som naozaj nadšený. Už sa nemôžem dočkať, až sa to konečne stane," hovorí pre mirror.co.uk muž, ktorému chirurgovia prinavrátili sexuálny život.

Jeho panictvo má pritom ukončiť Charlotte Rose (35), ktorá vyhrala cenu britská sexuálna pracovníčka roka 2013 a po tom, čo videla mužove útrapy v televíznom programe, ponúkla sa, že ho zadarmo zasvätí do tajov fyzickej lásky. Matka dvoch detí, ktorej obvyklý poplatok činí 200 libier (cca 270 eur) za hodinu, uviedla, že je poctená, že si ju vybral, aby ho pripravila o panictvo.

Dvojica má v pláne zájsť tento týždeň na večeru v Londýne, kde sa lepšie spozná a potom spolu strávi dve hodiny. "Som rada, že mu môžem pomôcť vybudovať sebadôveru. Dúfajme, že si potom nájde krásnu dámu a usadí sa," povedala Charlotte.

Asad sa síce pred dvomi rokmi oženil, ale akosi "zabudol" svojej žene povedať o svojom fyzickom stave, až do ich svadobnej noci. Manželka ho v minulom roku opustila po tom, čo ju už prestalo baviť čakať na naplnenie zväzku. Teraz však bude mať muž znovu možnosť stať sa jedného dňa otcom.

Viac o téme: Mohammed Abad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu