Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkurióznejšie príbehy zo sexuologickej ambulancie: Slovák stihol obšťastniť celú rodinu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BANSKÁ BYSTRICA – Aj Slováci majú svoje slabé chvíľky, o sexe ani nehovoriac. Z pokročilého sa niekedy stáva začiatočník a z tradicionalistu vynaliezavý experimentátor. Prečítajte si, s akými vtipnými zážitkami sa v ambulancii stretol známy banskobystrický sexuológ Ivan Kubiš.

 

Aj lekárom sa občas v ambulancii podarí zasmiať - to sú obyčajne tie lepšie a lahšie prípady. O svoje najkurióznejšie zážitky s pacientmi sa s nami podelil popredný slovenský špecialista, sexuológ, urológ andrológ Ivan Kubiš z Andrologickej ambulancie Diagnosticko-preventívneho centra v Banskej Bystrici.

Skoro ho porazilo!

Liečil som istému vysokopostavenému jeho „postavenie“ modrými tabletkami. Sú vysokoúčinné, nestretol som sa za mnohé roky s výraznejším nežiadúcim účinkom. Až tento pacient ma prekvapil pri kontrole, keď som sa ho pýtal na efekt liečby: „Skoro ma porazilo, pán doktor!“ Porozprával mi o poslednom stretnutí s dámou svojho srdca na služobnej ceste v hotelovej izbe: „Všetko bolo ako predtým. Otvoril som fľašu vína, odskočil som do kúpeľne užiť modrú tabletku. No len čo som pustil vodu z kohútika na zapitie... tabletka mi spadla do umývadla a odplávala! To bola jediná a posledná, ktorú som mal! Skoro ma porazilo, pán doktor!“. Našťastie tento problém vyriešila ďalšia séria receptov.

Erekcia trvala celý víkend a tešila sa celá rodina

Intrakavernózne injekcie majú v priemere deväťdesiatpercentnú účinnosť. Pacient si ich pichá sám do ciev penisu, účinok sa prejaví o pár minút, chemická erekcia trvá priemerne šesťdesiat minút a pretrváva aj po výrone semena, takže pacient môže mať opakovane vyvrcholenie. Injekcia sa pichá maximálne raz denne a nestretol som sa s komplikáciami, až raz... Jeden experimentátor sa vykašľal na moje poučenie, ani si neprečítal návod, pre väčší efekt si napichal niekoľko dávok naraz. Cez víkend ponavštevoval a obšťastnil všetky svoje „manželky, sestry a sesternice“, aby sa pochváli svojou nezničiteľnou „sexuálnou silou“. V pondelok sa mi objavil v ambulancii ako po výbuchu. Znásobením dávky si spôsobil priapizmus (dlhodobú bolestivú erekciu), ktorý som musel riešiť, lebo hrozí trvalým poškodením penisu.

Zlatíčko so slovníkom pohoniča

Jeden pacient sa bál pichnúť si sám injekciu, tak sexuológa navštevoval v ambulancii zhruba trikrát mesačne pred každým sexuálnym dobrodružstvom, aby mu pichol injekciu. Jeho „zlatíčko“ čakalo v hotelovej izbe. Všetko perfektne fungovalo, až do chvíle, keď v meste havaroval autobus a Rómeovi cestu za chvíľami rozkoše zahatala mohutná zápcha. Kým dychčiac doklusal na hotelovú izbu, erekcia sa stratila a „zlatíčko“ ho zasypalo salvou výčitiek, potom mu vynadalo slovníkom pohoniča a treslo dverami.

Sexuológ na policajnom výsluchu

Raz som vyšetroval hneď ráno pacienta, zhodou okolností policajta, s príznakmi z močovej rúry, čo vzbudzuje podozrenie na sexuálne prenosné ochorenie. Keď prišiel v ten istý deň iný pacient s rovnakými príznakmi, a tiež policajt, mimochodom som sa ho nevinne spýtal: „Čo ste mali cez víkend nejaké školenie na chate s kolegyňami? Ráno tu bol jeden váš kolega tiež s takýmto problémom.“ On na to: „Kto bol ten prvý?!“ Moja kľudná, ale dôrazná odpoveď bola: „Tu vyšetrujem ja a nie vy a existuje niečo, ako lekárske tajomstvo. Takže pokračujeme ďalej a otázky kladiem ja.“

MUDr. Ivan Kubiš
Zobraziť galériu (2)
MUDr. Ivan Kubiš  (Zdroj: archív IK)

 

Viac o téme: SexuológKuriozityIvan Kubiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu