Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dokážete nájsť na obrázku pandu? Tento hlavolam zdieľajú státisíce ľudí, potrápi vaše oči aj hlavu

Kde je panda? Zobraziť galériu (2)
Kde je panda? (Zdroj: FB/Gergely Dudás)

BUDAPEŠŤ/BRATISLAVA - Maďarský výtvarník Gergely Dudás zverejnil vo svojom profile na Facebooku vianočný hlavolam, ktorý zobrazuje stovky ručne kreslených snehuliakov a medzi nimi je ukrytý jediný čierno-biely medvedík panda. Na prvý pohľad sa môže zdať, že ho nemôže byť ťažké nájsť, ale aj jednoduché zadanie môže mať komplikované riešenie.

Zažite veľký návrat do histórie a svoj um potrápte: Prinášame slovenské hádanky z roku 1894!

Výtvarník pripravil pre mozgy svojich fanúšikov hotové peklo. Nechcel im to nijako uľahčiť, a preto vytvoril viacero falošných stôp, snehuliakom dal rôzne farebné šály a klobúky a urobil im rovnaké uhlíkové oči ako aj samotnej pande. Majú taktiež aj uhlíkové gombičky, ktoré sa ponášajú na pandie ušká, takže mimikry je naozaj dokonalé.

Dobre sa pozrite na obrázok a nepodvádzajte, dole v článku vás totiž čaká riešenie.
Zobraziť galériu (2)
Dobre sa pozrite na obrázok a nepodvádzajte, dole v článku vás totiž čaká riešenie.  (Zdroj: FB/Gergely Dudás)

Niektorí boli z neúspešného pátrania takí frustrovaní, že podľahli dojmu, že tam žiadna panda vlastne ani nie je. "Našiel som draka, dve papuče, plechovku sódy, ale žiadnu pandu. Dobrý pokus!," napísal jeden z pochybovačov. K nemu sa pridali aj ďalší nešťastníci, ktorí tvrdili, že nech hľadali, ako hľadali, nič nenašli.

Avšak boli aj stovky ďalších, ktorí vyhlásili, že sa im nepolapiteľné zviera vykľulo pred očami za päť sekúnd. Je teda len na vás, či budete mať rovnako dobrý pozorovací talent, pretože niet pochýb o tom, že to nie je žiadny chyták. Panda sa naozaj na obrázku nachádza a stala sa už počas pár dní veľmi populárnou. Dokonca aj jej samotný autor zostal prekvapený tým, aký záujem jeho hádanka vyvolala.

Správne riešenie
Zobraziť galériu (2)
Správne riešenie  (Zdroj: FB/Gergely Dudás)

Viac o téme: HlavolamGergely Dudás
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu