Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodičia chlapčeka sú zúfalí: VIDEO desivej poruchy, kvôli ktorej ho chceli dať do sirotinca

Chlapcova liečba môže trvať aj tri roky
Chlapcova liečba môže trvať aj tri roky (Zdroj: Youtube/CHIVORN V, MailOnline)

LESHAN – Mladí rodičia z Číny prežívajú trápenie, aké si dokáže len málokto predstaviť. Ich syn sa totiž narodil s vrodenou vadou, z ktorej majú lekári vrásky na tvári. Trup a telíčko chlapca je pokryté tmavými chumáčmi.

Dieťa mladého čínskeho páriku sa narodilo so vzácnym ochorením kože, pri ktorom sa mu na pokožke tvoria tmavo sfarbené chlpaté chumáče Ti sa sa rozširujú, keď chlapec rastie. Chlapčekov otec je stavebný robotník a matka pracuje v malej mestskej reštaurácii. Obaja nemajú peňazí nazvyš a účty za lekársku starostlivosť zďaleka presahujú ich možnosti. Vyľakaní a beznádejní rodičia v núdzi dokonca uvažovali o tom , že chlapca odložia do sirotinca, ale napokon im pomohli príbuzní a miestni ľudia pre nich zriadili fond.

Mladá žena (30) trpí záhadnou chorobou: Zabiť ju môže obyčajný úsmev!

Z narodenia dieťaťa sa obaja veľmi tešili, no čoskoro po narodení sa mu na tele aj tvári začali objavovať chlpaté fľaky. Navyše, odvtedy je chlapec aj neposednejší a zúrivejší. Takéto vzácne ochorenie podľa lekárov postihuje len jedno z dvoch miliónov detí a v čínštine nesie pomenovanie „krtia koža“.  Podľa odborníkov môže viesť porucha až k rakovine kože, ak nebude okamžite liečená. Chlapec má podľa nich nádej na vyliečenie, ale liečba môže trvať až tri roky, uviedol Daily Mail. 

Viac o téme: PoruchaChlpyKrtia koža
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu