Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tomuto neuveríte! Najjednoduchší spôsob cestovania prekonal už 1,3 milióna objednávok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Používatelia aplikácie HOPIN dali jej tvorcom predvianočný darček v podobe viac ako 1,3 milióna úspešných objednávok a potvrdili jej pozíciu najpoužívanejšej taxi aplikácie na slovenskom trhu. Poprvýkrát tiež môžu jej zákazníci využiť kredit na voľné jazdy.

Určite ste sa s tým už stretli - potrebujete sa rýchlo dostať do školy, do práce alebo na rande, ale kým zoženiete taxík cez dispečing taxislužieb, máte promócie, povýšia vášho kolegu alebo vaša životná láska vychová rodinu, ktorú ste mohli mať spoločne.

Práve tieto nevýhody osobnej prepravy odstraňuje slovenská taxi aplikácia HOPIN. Tá vznikla v hlavách jej slovenských tvorcov pred dvoma rokmi a za ten čas stihla zmeniť spôsob taxiprepravy na slovenských cestách. Jej tvorcovia stavili na jednoduchosť, pohodlie pri používaní a nepretržitej podpore pre zákazníkov. Aj preto dnes HOPIN patrí s viac ako 1,3 miliónom uskutočnených objednávok medzi najpoužívanejšie aplikácie na Slovensku.

Nenáročnosť a jednoduchosť pri používaní boli hlavnými atribútmi, na ktoré sa tvorcovia pri vývoji aplikácie zameriavali. "Či už sa chce zákazník odviezť limuzínou, má chuť na športovejšiu jazdu, prípadne potrebuje prepraviť väčší náklad vo väčšom aute, cez filter aplikácie si jednoducho vyberie vozidlo, ktoré mu najviac vyhovuje. Už na začiatku sme vedeli, že ak má mať naša aplikácia u zákazníkov úspech, musí byť zrozumiteľná a veľmi jednoducho ovládateľná," hovorí Martin Baran, spoluzakladateľ spoločnosti HOPIN.

Po výbere vozidla priamo v hlavnom menu a potvrdení objednávky vidíte jeho aktuálnu polohu, ktorá sa v reálnom čase premieta na na mapu, takže presne viete, kedy po vás taxík príde. HOPIN zároveň ukázal, že sa nemusíte spoliehať len na hotovosť, ale za svoje objednávky môžu platiť aj kartou cez aplikáciu alebo prostredníctvom SMS cez VIAMO. S HOPINom máte vždy na výber, takže sa nemusíte stresovať ani v prípade, že náhodou necháte svoju peňaženku doma. Teraz navyše doslova - ak pozvete do aplikácie svojho známeho, obom sa vám v aplikácii pripíše na účet kredit, ktorý môžete využiť na jazdy zadarmo.

Podľa Martina Barana považujú zákazníci aplikácie HOPIN za jednu z jej najväčších výhod práve možnosť výberu pri platení. "Ako prví sme predstavili trhu aplikáciu, ktorá cestovanie taxíkom nielen zjednodušuje, ale aj zvýhodňuje.  A odvtedy určujeme v tomto segmente trendy. Neustále sa snažíme skvalitňovať naše služby, zlepšovať našim zákazníkom užívateľský komfort a šetriť ich peniaze. Už čoskoro prídeme s ďalšími novinkami, ktoré budú mať zásadný vplyv na trh," dodáva.

Už po dvoch rokoch môžeme tvrdiť, že HOPIN stavil na správnu kartu. Za tento čas spravili Slováci v túžbe po jednoduchšom cestovaní viac ako 1,3 milióna objednávok, čo predstavuje v priemere 9,5 milióna najazdených kilometrov. Len pre porovnanie - pri takejto vzdialenosti by ste prebehli viac ako  900 miliónov futbalových ihrísk, otočili trasu Bratislava-Košice takmer 10 000-krát a dokončili cestu okolo sveta takmer 230-krát. A to sú naozaj parádne čísla!

Dnes má taxi aplikácia HOPIN v Bratislave najviac vozidiel spomedzi všetkýh taxislužieb, no nezaostávajú ani Košice. A pridávajú sa aj ďalšie slovenské mestá. Napriek silnejúcemu konkurenčnému prostrediu na Slovensku je HOPIN aj vďaka svojej spoľahlivosti najpreferovanejšou aplikáciou v tomto segmente s takmer 200 tisíc inštaláciami na smartfónoch s operačným systémom Android a iOS. "Tento úspech sme dosiahli najmä vďaka dôvere našich zákazníkov, ale aj šoférov, ktorí jazdia pod značkou HOPIN," uzatvára Martin Baran.

Aplikácia HOPIN je vytvorená pre smartfóny s operačným systémom iOS, Android alebo Windows Phone a dostupná v App Store, Google Play alebo Microsoft Store.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu