Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievčatko (8) postihla tragédia, rodinu mu vzal ničivý požiar: Pomôžte mu splniť skromný sen

Safyre Zobraziť galériu (4)
Safyre (Zdroj: Foto: Facebook)

SCHENECTADY - Neuveriteľne smutný osud postihol malé dievčatko. Pred krutou smrťou ho zachránil obetavý otecko, ktorý, žiaľ, spolu s jeho súrodencami neprežili útok podpaľačov. Detské telíčko Safyre poznačili plamene. Po dvoch rokoch prezradila, čo by ju najviac potešilo na Vianoce. Budete prekvapení, bábika to nie je a možno jej radosť urobíte aj vy.

Nešťastie v rodine Safyre Terryovej (8) sa stalo pred dvomi rokmi. Ako informuje telegraph.co.uk, v roku 2013 spôsobili úmyselní podpaľači požiar, pri ktorom zomreli jej traja súrodenci a otecko. Ten sa do poslednej chvíle usiloval dcérku chrániť vlastným telom, no aj tak dievčatko zasiahli plamene.   

Dievčatko (8) postihla tragédia,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)


Safyre utrpela vážne popáleniny po celom telíčku. Prišla o pravú rúčku a ľavú nôžku. V súčasnosti sa o ňu stará teta Liz, s ktorou býva. Práve ona sa Safyre opýtala, čo by si priala pod vianočný stromček. Odpoveď ju dojala.

Safyre pred nešťastím
Zobraziť galériu (4)
Safyre pred nešťastím  (Zdroj: Foto: Facebook)

Dievčatko (8) postihla tragédia,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)


Dievčatko nechce drahé darčeky, jeho snom je, aby bol vianočný stromček pokrytý pohľadnicami zo všetkých kútov sveta. Teta zavesila žiadosť na sociálnu sieť, ktorá už koluje internetom. Vzápätí sa k nej pridali pritelia, známi, ale aj úplne cudzí ľudia, ktorí myšlienku šíria. Posolstsvo je jasné - dobrí ľudia majú posielať pohľadnice, aby si nimi mohla Safyre ozdobiť celý stromček. Na facebooku vzniklo množstvo skupín, ktoré myšlienku podporujú. Ak aj vy chcete urobiť dievčatku radosť, pošlite mu prianie na adresu - Sa'fyre Terry, P.O. box 6126, Schenectady, NY 12306.

 

 

Viac o téme: DievčatkoProsbaVianoceSafyre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu