Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nešťastný mladík vycapil dôkaz na internet: Nikto mu neveril, že má také príšerné meno

Phuc Dat Bich
Phuc Dat Bich (Zdroj: fb/Phuc Dat Bich)

SYDNEY - Frustrovaný mladík (23) z Austrálie sa zveril svojim priateľom na Facebooku, že ho všetci považujú za vtipkára alebo dokonca klamára. Každý človek, ktorému povie svoje meno, sa totiž domnieva, že si z neho robí "dobrý deň", prípadne ho chce nahnevať. Bohužiaľ tak trpí nielen tým, ako ho rodičia pomenovali, ale aj tým, že mu nikto neverí.

Nečakane sa im to vymklo spod kontroly: Zabil si mi frajerku, v panike kričal Čech!

Aziat žijúci v Austrálii, čiže v anglicky hovoriacej krajine, sa s menom Phuc Dat Bich môže naozaj považovať za veľmi nešťastného človeka. Výslovnosť sa totiž náramne zhoduje s istým vulgarizmom, ktorý v ľuďoch vyvoláva buď pobavenie, alebo nepochopenie.

A keďže mal mladík už plné zuby toho, že mu nikto neveril, zverejnil v príspevku na Facebooku fotografiu svojho pasu, kde je náležite potvrdená jeho identita. "Bol som obvinený z použitia nepravdivého a zavádzajúceho mena, čo považujem za veľmi urážlivé. Je to preto, že som Aziat? Áno?," napísal vo svojej sťažnosti.

Zároveň v nej uviedol, že mu jeho účet na Faceboku už viackrát vypli a nútili ho zmeniť meno na "skutočné". Teraz si môžu na snímke overiť, že si z nikoho nerobí blázna. Navyše, ak sú údaje v jeho profile pravdivé, pracuje Phuc Dat Bich v banke, čo môže pri styku s klientmi spôsobovať zaujímavé situácie.

 

I find it highly irritating the fact that nobody seems to believe me when I say that my full legal name is how you see...

Posted by Phuc Dat Bich on 27. január 2015
Viac o téme: Phuc Dat Bich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu