Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásna študentka (26) otehotnela na dovolenke: Hľadala otecka dieťaťa, veľký zvrat

Natalie je v skutočnosti Alizee
Natalie je v skutočnosti Alizee (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - V predošlých dňoch obletel celý svet príbeh atraktívnej mladej Francúzky, ktorá hľadala otca svojho nenarodeného dieťatka cez Facebook. Otehotnieť s ním mala počas dovolenky v Austrálii, no potom sa jej akosi stratil z dosahu. Nakoniec je ale všetko inak, takéto je rozuzlenie celej ságy.

Internet pred pár dňami zaplavila správa o dvadsaťšesťročnej Francúzke Natalie Amyotovej, ktorá trávila trojmesačnú dovolenku na pobreží Sunshine Coast v austrálskom Queenslande. Poslednú noc svojho pobytu sa podľa vlastných slov vyspala s neznámym miestnym mladíkom, ktorý ju dostal do druhého stavu.

Keďže zjavne išlo o jednorázovú záležitosť a Natalie nepoznala jeho identitu, rozhodla sa ju vypátrať prostredníctvom videa, ktoré kolovalo na webe. "Strávila som úžasnú noc s roztomilým človekom, bola to láska na prvý pohľad. Na druhý deň som letela späť do Paríža a cestou na letisko som stratila telefón s jeho číslom, takže sa s ním teraz nemám ako spojiť. O šesť týždňov neskôr som zistila, že som tehotná, tak som sa sem vrátila, aby som ho našla. Ale čo keď ma teraz už nebude chcieť vidieť?," hovorí krásna brunetka.

Celý tento príbeh však už od začiatku vyvolával veľké pochybnosti a teraz sa ukázalo, že boli opodstatnené. Ide totiž o jeden veľký podvod, vlastne šikovný virálny marketingový ťah, ktorý má na svedomí mediálna spoločnosť Sunny Coast Social Media v snahe zviditeľniť sa. Deň po Michelovej videu sa totiž na internete objavilo nové, na ktorom hovorí: "Našla som ho," predtým, než ustúpi nabok a dá priestor majiteľovi firmy Andymu Sellarovi.

"Volám sa Andy Sellar a vlastním spoločnosť Sunny Coast Social Media, ktorá pre firmy vyrába virálne videá. Konkrétne toto sme vyrobili pre Holiday Mooloolaba. Je to nádherné miesto a my sme ho týmto spôsobom chceli dostať na mapu. Viem, že to asi mnohých z vás nahnevá," poznamenal.

Amyotová sa v skutočnosti volá Alizee Michelová, ktorú si Sellar najal ako herečku. Dievčina v Austrálii niekoľko rokov študovala na University of Sunshine Coast marketing a cestovný ruch, čo potvrdil jej niekdajší kamarát Jordan Foster.

Viac o téme: HoaxVirál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu