Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Išla sa zrelaxovať do sauny a prišla takmer o život: Žene nikto nepomohol, zmrzačilo ju to!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: socialeyesnyc.com)

ATLANTA - Istá Američanka sa súdi s posilňovňou po tom, ako v dôsledku jej návštevy prišla o všetky prsty. V saune upadla do bezvedomia, ale namiesto toho, aby ju prišiel niekto prebrať, tam ostala zavretá niekoľko hodín. Môže byť rada, že je ešte nažive.

Charmaine Johnsonová zašla pred časom do telocvične v meste Atlante v americkom štáte Georgia, ktorú pravidelne navštevovala. Už tam viac ale nepôjde. Keď tam totiž bola naposledy, išla do sauny a stratila vedomie. Pracovníci si toho všimli až o dve hodiny neskôr.

Išla sa zrelaxovať do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: WSB TV, FOX)

Prebudila sa až v nemocnici a s hrôzou zistila, že má ťažké popáleniny na nohách a chodidlách. Lekári jej bohužiaľ museli amputovať všetky prsty. Charmaine bola hospitalizovaná dva mesiace a teraz musí nosiť špeciálnu obuv, aby vôbec mohla chodiť. Dotyčnú telocvičňu sa rozhodla zažalovať, pretože sa podľa nej dopustila hrubej nedbanlivosti, keď si nevšimla, že je v saune ich zákazník tak dlho.

Išla sa zrelaxovať do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: WSB TV, FOX)

"Je to hrozné, také veci sa nemôžu stávať. Mohla som pokojne zomrieť," povedala Johnsonová televízii WSB TV. Podľa informácií jej právnika Jessa Kenta zamestnanec jednoducho v čase, keď bola žena v saune, spal.

Viac o téme: Sauna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu