Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Objednala si svoje obľúbené raňajky, no prišlo kruté vytriezvenie: VIDEO odporného hnusu

Šišky polievajú aj s chrobákmi
Šišky polievajú aj s chrobákmi (Zdroj: YouTube)

HIGH POINT - Šišky patria v mnohých krajinách k najobľúbenejším druhom raňajok či dezertov. No po vzhliadnutí nasledujúceho videa to tak už možno nebude. Je na ňom zachytený proces výroby týchto sladkých pochúťok, ktorý nemá nič spoločné s dodržiavaním hygieny.

Nicole Ashová miluje šišky a nedávno na ne zašla do Krispy Kreme v štáte Severná Karolína. Mala však to "šťastie", že cez sklenený pult videla, ako sa pripravujú. Ešte predtým, než ich poliali bielou glazúrou, po nich veselo liezli chrobáky. Stroj, ktorý zachytával už hotové šišky, bol zas plný plesne. Ani samotní zamestnanci dotyčnej prevádzky sa príliš nevyznamenali. S rukami, ktorými sa dotýkali špinavej podlahy, potom chytali šišky. Hygiena v dotyčnej prevádzke teda očividne patrí do ríše fantázie.

"Pozerala som na nich a nechápala som. Stroj celý od plesne, po šiškách lozil hmyz a jeden pracovník dokonca, keď mu na zem spadla špachtľa, tak ju zdvihol a ďalej ňou prehadzoval šišky, akokeby sa nič nestalo. Keď som sa sťažovala vedúcemu predajne, len pokrčil ramenami," uviedla rozhorčená zákazníčka.

Na základe videa, ktoré zverejnila Nicole na Youtube, spustila spoločnosť Krispy Kreme prostredníctvom tretej strany vyšetrovanie. Ashovej sa zároveň prostredníctvom svojej facebookovej stránky ospravedlnila.

Viac o téme: PleseňHygiena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu