Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ľudí zo Susedskej burzy trápi chrobák na FOTO: Ivana všetkých poprosila o radu, tu sú odpovede

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: facebook/susedská burza)

BRATISLAVA - Ivana sa na Susedskej burze ľuďom zdôverila so svojím problémom a požiadala ich o radu. Len čo sa totiž oteplilo, zo všetkých možných škár domu začali vyliezať chrobáky, ktoré Slovákom veľmi nevoňajú. Nie a nie sa ich však zbaviť.

„Ahojte, susedia, idem si po radu. Ľudovo sa tento chrobák nazýva ‚smradlák‛, ale neviem, ako odborne... a ako proti nemu bojovať? Len čo trošku vyjde slniečko, už ho máme nasáčkovaného v dome. Ďakujem za každú radu,“ napísala na Facebook skupiny Susedská burza Ivana.

Varovanie pred novou chorobou, ktorá sa šíri svetom: Aké sú príznaky, po ktorých príde smrť!?

Ukázalo sa, že s chrobákmi známymi ako bzdochy majú podobný problém aj iní Slováci. „Aj u nás sú a niekedy sedia na bielizni, už sa mi stalo aj to, že som malému obliekla pyžamo a ten hnusák tam v pyžame s ním spal. Zbadala som ho až ráno. Jój, neznášam to ich bzučanie,“ zdôverila sa Olympia. Viacerí užívatelia priznali, že bzdochy sa im do domu dokážu dostať aj napriek sieťkam na oknách.

„Chrobák ‚nezmar‛. Tiež ich máme a hneď, ako sa oteplí, plný balkón, bielizeň radšej ani nevešiam von, lebo už sa mi nejeden raz stalo, že som ich aj požehlila. A najlepšie, keď to večer lieta po byte, keď si v kľude pozeráte TV a zažnete. A nie a nie to zabiť, lebo si to robí nálety okolo svetiel. Bŕ, strašné. Hnusí sa mi táto háveď,“ priznala sa Ingrid. Anna k tomu dodala, že chrobáky doma ľudovo prezývajú „smradľavý Martin“. „Ja ich volám farári, teda aj ako deti sme ich tak volali, lebo keď ho rozpučíš, tak ‚vonia‛ ako kadidlo,“ dodala Denisa a nielen Andrej Ivane poradil, aby proti nim skúsila bojovať levanduľou.

Ľudí zo Susedskej burzy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/susedská burza)

Viac o téme: HmyzChrobákSusedská burzaBzdocha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu