Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna Ruska predviedla svoj talent: VIDEO krvavého konca profesionálneho vystúpenia

Jekaterina to s oduševnením trošku prehnala. Zobraziť galériu (2)
Jekaterina to s oduševnením trošku prehnala. (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Talentové súťaže sú často príležitosťou, na ktorú súťažiaci čakajú celý život. Aj Jekaterina Kondrašinová (23) sa do svojho vystúpenia v ruskej verzii Talentu vložila naplno. Až príliš. Priamo na javisku si totiž zlomila nos. Ako správna profesionálka však dotancovala, až potom sa rozbehla do zákulisia zastaviť krvácanie.

Ruská tanečníčka si pre svoje predstavenie vybrala ruskú verziu piesne So You Think Can Dance. Pekne nacvičenej choreografii mala kraľovať póza, keď spraví šnúru na zemi. Jekaterina sa však vrhla na podlahu príliš prudko, nedokázala zastaviť svoju hlavu. Tvrdý náraz si všimla aj porota, no nakoľko blondínka pokračovala v tanci, predpokladali, že je všetko v poriadku.

Jekaterina to s oduševnením
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kráska po dotancovaní odbehla do zákulisia, kde sa ukázalo, že jej z nosa tečie skutočne veľa krvi. Berie to však pozitívne, ako povedala novinárom denníka Daily Telegraph. „Našťastie, povedali mi, že nebudem potrebovať plastickú operáciu nosa. Nezáleží na tom, koľkokrát človek spadne, ale koľkokrát sa rozhodne vstať,“ dodalo odvážne žieňa.

Viac o téme: Zlomený nosRusko hľadá talentRuská tanečníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu