Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Samo Tomeček má klip plný hviezd: Odhalil aj zákulisie!

Samuel Tomeček s priateľkou Kristínou.
Samuel Tomeček s priateľkou Kristínou.

Slovenský spevák Samuel Tomeček nakrútil nový videoklip k skladbe Nech sa darí. Letná pohodová atmosféra, ktorá ide z jeho najnovšieho videa vám vyčarí úsmev aj počas chladnejšej jesene. Klip sa nakrúcal takmer mesiac a zábery pochádzajú z celého Slovenska.Okrem Samuela v ňom účinkuje množstvo slovenských celebrít, ako Adela Banášová, Martin Nikodým, Ivan Jakeš, Dano Dangl a iní.

Spevák Samuel Tomeček nezaháľal ani v lete a pre svojich fanúšikov si pripravil naozaj netradičný singel. Pesnička „Nech sa darí“ síce nie je úplnou novinkou, napriek tomu je niečím iná, ako jej predchodca s raperom Suverenom, ktorá vyšla pred dvomi rokmi.

Spevák známy aj z relácie Milujem Slovensko ju obliekol do nových šiat a rozhodol sa, že k nej natočí videoklip. „Song sa mi páčil už keď som na ňom spolupracoval so Suverenom v roku 2013. Preto som sa po vzájomnej dohode rozhodol, že ho prespievam aj ja sám. A samozrejme, ak je pesnička dobrá, treba k nej natočiť aj videoklip. Nakrúcali sme počas leta na rôznych festivaloch a koncertoch,“ prezradil o novom prírastku v rodine svojich videoklipov Tomeček.

Videoklip k singlu „Nech sa darí“ sa nakrúcal na viacerých miestach, ako Festival Music Summer Ružinná, Festival Music Summer Duchonka, Erľo - festival európskeho ľudového remesla - Kežmarok, Cesta z Ružinnej do Brezna okolo Hriňovej (veľká časť synchronizovaných záberov), Orava - blízko Námestova, námestie Banská Bystrica (Matej Toth), diaľnice po celom SVK, Banka pri Piešťanoch (zábery Mufuza).

„Rozhodli sme sa poňat nakrúcania trošku netradične a tak sme všetko točili počas letných vystúpení. Kamera s nami bola takmer všade a aj preto je vo videu množstvo záberov, ktoré sa za normálnych okolností nikde neobjavia,“ hovorí Samuel.

Okrem speváka v klipe vystupujú aj jeho kamaráti a množstvo známych osobností zo sveta športu, či šoubiznisu. A Tomeček naozaj hovoril pravdu. Výpočet mien vo videu je naozaj veľký. Na nakrúcanie sa nechali nahovoriť napríklad Ivan Jakeš - najznámejší motorkár na ralley Dakar, René Štúr, Dano Dangl, Adela Banášová, Martin Nikodým, Poky (Medial Banana), Tomáš Sloboda s dcérou (Le Payaco), Peter Cmorík, Matej Tóth. „Som veľmi rád že sa na videu podieľali aj moji kamaráti. Chcel by som sa im preto poďakovať, že sa rozhodli priložiť ruku k dielu a mohol tak vzniknúť naozaj príjemný klip s množstvom mojich zážitkov, o ktoré sa chcem aj takouto formou podeliť so svojim fanúšikmi,“ povedal ešte Tomeček.

Samuel Tomeček momentálne pracuje na svojom novom albume, ktorý by mal vyjsť už čoskoro. Samozrejme na ňom nebude chýbať ani novinka Nech sa darí, či jeho letný singel Nespím, ktorý sa počas letných mesiacov ozýval aj z éterov slovenských rádií. 

Viac o téme: Samuel Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu