Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sodoma gomora za dverami toalety v lietadle: Letuška sa vďaka sexu stala boháčkou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: shots.net)

LONDÝN - Letuške istých arabských aeroliniek sa zrejme málila výplata, ktorú dostávala, a tak sa rozhodla privyrobiť si. Nešlo však o žiadnu štandardnú brigádu, ale o poriadnu pikantnosť. Ponúkala sex vo vzduchu, konkrétne na toaletách v lietadle.

Mnohí snívajú o tom, že si raz zasexujú na záchodíkoch na palube lietadla. Tento druh činnosti je však zakázaný, okrem iného preto, lebo nie je v súlade s bezpečnostnými predpismi. Mladá letuška pracujúca pre aerolinky zo Stredného východu sa ale na pravidlá vykašľala a týmto spôsobom si začala privyrábať. Za pohlavný styk s pasažiermi na toalete si pýtala v prepočte vyše 2000 eur, za dva roky si dokázala zarobiť neuveriteľných 881 tisíc eur. Údajne uprednostňovala dlhé lety, najmä medzi Perzským zálivom a Spojenými štátmi.

Letuška prehovorila o bizarných zážitkoch počas letu: Toto sú poriadni exoti

Všetko sa prevalilo po tom, ako letušku prichytili priamo pri čine. Okamžite po tom dostala padáka a bola deportovaná z krajiny. "Priznala sa k tomu, že sex na palube lietadla mala s mnohými cestujúcimi predtým. Preferovala dlhšie lety, na ktorých existovala väčšia pravdepodobnosť realizácie toho, čím si privyrábala," uviedol nemenovaný zdroj pre saudskoarabský denník Al Sadda.

Sodoma gomora za dverami
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youotube)

Nie je to prvýkrát, čo si letušky zarábajú na živobytie sexom. Mnohé japonské letušky sú vraj tak zúfalé, že začali za peniaze spávať s pilotmi. "Existuje systém signálov rúk, pomocou ktorých dávajú piloti letuškám najavo, že o ne majú záujem a koľko sú im ochotní za sex zaplatiť," vysvetlila jedna zúfalá stewardka pre denník Tokyo Reporter.

Viac o téme: Sex v lietadle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu