Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Milenec strávil noc na rímse vo výške 7. poschodia: Nevernica musela s pravdou von

Z tohto muža sa jedni smejú, druhí tvrdia, že si to zaslúžil.
Z tohto muža sa jedni smejú, druhí tvrdia, že si to zaslúžil. (Zdroj: YouTube)

SISHI - Niektorým ho je ľúto, iní vravia, že si to zaslúžil. Reč je o milencovi, ktorý musel stráviť celú noc na úzkom múre spájajúcom dva bloky budovy, a to na siedmom poschodí. S milenkou ju totiž pristihol jej manžel, keď sa nečakane vrátil domov. Bizarný prípad mal skutočne zaujímavé rozuzlenie, mužovi pomohli hasiči, ale až na druhý deň!

„Našťastie už sa obliekol a chystal sa odísť, keď ženin manžel prišiel domov. Podarilo sa jej ho presvedčiť, aby sa vyškriabal von z okna,“ povedal o kurióznej udalosti miestny hovorca hasičov. Muž na rímse pritom nechcel povedať, ako sa tam dostal, hasičom sa podarilo zistiť pravdu až od nevernej manželky.

Tá nečakala, že sa jej manžel vráti zo služobnej cesty tak skoro. Keďže do výšky siedmeho poschodia nedosiahol ani hasičský rebrík, vymrznutého muža museli zachrániť cez okno spálne. Priviazali okolo neho lano a vytiahli ho do bezpečia, čo sa podarilo zachytiť na video. „Zrejme si vypil, preto mal odvahu tam vyliezť, ale ráno si uvedomil, že by nebolo rozumné pokúšať sa vliezť späť.“

Viac o téme: MilenecVirálne videoNeverná žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu