Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Farmára (46) uštipol do penisu had: Nechutné FOTO, ktoré muselo veľmi bolieť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

SRINGAR - Farmár, ktorý pracoval na poli, si potreboval uľaviť. Pochopiteľne, na blízku nebola toaleta, stiahol nohavice a išiel na vec. Počas toho, ako močil, na neho zaútočil had a uštipol ho do penisu. Muža museli s obrovským opuchom previesť do nemocnice.

Farmár (46) sa dostal na pohotovosť do nemocnice v Sringare v Indii tri hodiny po tom, čo ho uštipla zmija. Ako sa vyjadrili ošetrujúci lekári pre portál New England Journal of Medicine, muža zastabilizovali, no jeho penis bol "hrubo opuchnutý" a pokrytý pľuzgiermi naplnenými tekutinou.

Farmára (46) uštipol do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: nejm.org)

Hada miestni identifikovali ako zmija Levantine, ide o jedovatého plaza. V nemocnici farmára testovali a zistili, že v dôsledku uhryznutia sa jeho krv zrážala rýchlejšie ako zvyčajne.  Lekári mu podali antijed, ktorý neutralizuje účinok. Na nemocničnom lôžku pobudol farmár tri dni, potom sa zrážanlivosť jeho krvi vrátila do normálu a mohli ho prepustiť domov. 

Penis mu odpúchal pomaly, no po uhryznutí hadom mu na ňom ostali čierne rany.  A to preto, lebo jed spôsobil nekrózu, tkanivo chradlo a odumieralo.
 
Podľa štatistík hady pohrýzu približne päť miliónov ľudí ročne, z ktorých 100 tisíc neprežije a niekoľko sto tisíc ďalších musí podstúpiť amputáciu, alebo trpí iným postihnutím.

Viac o téme: ZmijaPenisFarmár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu