Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrátená až do morku kostí: Matka (32) nechala dve malé dievčatá zažiť sexuálny horor

Ashley Ragusaová
Ashley Ragusaová (Zdroj: polícia)

OHIO - Američanka Ashley Ragusaová podrobila dve dievčatká hanebnému pohlavnému zneužívaniu, ktoré polícia opísala "skoro ako z hororu". Úchylná matka taktiež donútila svoje deti vykonávať na nej orálny sex. Za svoje odporné činy si posedí deväť rokov za mrežami.

Hasič zachránil dievčatko (9) z horiaceho domu: Dobrý skutok sa zvrtol na beštiálny čin

Mladú matku obvinili z troch prípadov hrubého sexuálneho zneužívania dvoch mladých dievčat v období medzi januárom 2012 a 24. decembrom 2013. Žalobca podľa miestnych novín Toledo Blade uvedol, že dokonca ich nútila vykonávať na nej orálny sex.

"Činy spáchané na týchto deťoch považujem za nehorázne," uviedol sudca Myron Duhart, ktorý žene oznámil, že za múrmi väzenia strávi deväť rokov.

Ragusaovej život sa začal vymykať kontrole pred piatimi rokmi, po smrti jej otca a zhoršení manželstva. Potom prišla depresia a užívania drog.

"Pozerám sa späť a hanbím sa. Tú osobu ani nespoznávam," povedala o sebe a dodala, že je vďačná za rok, ktorý strávila vo väzbe. "Nielenže som triezva, mala som čas premýšľať o svojom živote, ako to bolo, kto som, čo chcem, a to, čo musím urobiť, aby sa to zmenilo," uviedla sexuálna tyranka.

Sudca poznamenal, že Ragusaová nemá žiadnu predchádzajúcu kriminálnu históriu, ale taktiež, že nikdy ani nepreukázala skutočnú ľútosť.

Sudca Duhart označil matku za sexuálneho delikventa, ktorý bude musieť po prepustení hlásiť svoju adresu u šerifa v kraji, kde žije a pracuje každých 90 dní po zvyšok svojho života.

Viac o téme: Ashley Ragusaová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu