Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kristína sa chcela stať herečkou, predávala panenstvo: Prešla peklom, VIDEO dokonalého úniku

Dievčina uteká pred násilníkom po zviazaných plachtách
Dievčina uteká pred násilníkom po zviazaných plachtách (Zdroj: Foto: youtube)

BAKU - Mladá dievčina túžila stať sa herečkou. Na rozjazd svojej hviezdnej kariéry potrebovala peniaze. Rozhodla sa, že si ich zarobí predajom svojho panenstva. Bizarný nápad nedopadol vôbec dobre, skôr naopak. Stala sa obeťou násilníka, len len že v poslednej chvíli cez okno po zviazaných plachtách utiekla.

Začínajúca herečka, ktorá pochádza z Azerbajdžanu, ponúkala svoje panenstvo za 10 tisíc dolárov (8 900 eur). Cez internet sa dohodla s 28-ročným Mikhailom Dnistrianom z ruského Permu. Na dohovorné stretnutie išla za mužom viac ako 2000 kilometrov z hlavného mesta Baku. 

Mikhail zaplatil Kristíne letenku, no po príchode na miesto ju čakal poriadny šok. Po tom, čo došla, začal na ňu kričať, že mu dlhuje peniaze. Zmlátil ju, prinútil ju pózovať pre porno fotky a nakoniec ju surovo znásilnil. Aby toho nebolo málo, oznámil jej, že kvôli splateniu dlhu, ktorý voči nemu má, bude vykonávať prostitúciu.  

Ako informuje mirror.co.uk, dievčinu uväznil v panelákovom byte na treťom poschodí. Nešťastnej sa podarilo z rúk násilníka unikúť, keď utiekla cez okno po zviazaných plachtách. Spadla však a utrpela zlomeninu bedrového kĺbu. Jej útek nasnímala očitá svedkyňa. Aj vďaka záberom sa podarilo agresora zatknúť, skončil v rukách polície. Už čelí obvineniu zo znásilnenia a ďalčích trestných činov. Pred políciu Kristína povedala, že je sirota a po smrti rodičov sa potrebovala postaviť na vlastné nohy, chcela sa stať herečkou. 

Video úteku z tretieho poschodia paneláku.

Viac o téme: ProstitúciaPanenstvoSirotaAzerbajdžan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu