Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rusko je zhnusené zo štyroch tínedžerov: FOTO zverstva, ktoré urobili Veronike (15) na párty

Štvorica nechutných kamarátov Zobraziť galériu (3)
Štvorica nechutných kamarátov (Zdroj: Foto: Profimedia)

PSKOV - Nechutný prípad otriasa obyvateľmi ruského mesta Pskov. Štyria tínedžeri na bujarom večierku opili a znásilnili 15-ročnú Veroniku. Chlapci vo veku 12 až 16 rokov dievča v bezvedomí vyzliekli, fotili sa s ním a natáčali na video. Oplzé snímky zavesili na internet.

Veronika prišla na párty so svojou kamarátkou Alinou a spoločne sa pridali k zabávajúcim sa. Po druhom poháriku vodky upadla do bezvedomia a večierok sa pre ňu skončil. Škaredá zábava pre jej kamarátov však eštelen začala. "Keď som na párty prišla, dvaja chlapci už boli veľmi opití, ležali na podlahe. Iný chlapec mi ponúkol pohárik vodky s tým, že ten mi bude chutiť viac než prvý. Potom si už na nič nepamätám," opísala dievčina neskôr pre ruské médiá a doplnila: "Povedali mi, že som sa povracala a že ma umývali v kúpeľni. Počula som, že si so mnou robili, čo chceli. Ťahali ma po celom byte. Vôbec netuším, ako som sa dostala domov."

 

Veroniku znásilnili perom

Mladíci vyhotovené fotky a video zavesili na ruskú sociálnu sieť Vkontakte a chválili sa nimi. Vidno na nich, ako tínedžeri pózujú s dievčaťom, ktoré očividne nevie o sebe a ani o svete. Na základe obrázkov mali policajti uľahčenú prácu a mladíkov z ohavností obvinili. Veroniku po tom, čo zvracala, vyzliekli donaha a dali do vane. Tam ju znásilnili perom. Túto otrasnú skutočnosť potvrdila aj lekárska správa.

Dievčinu následne obliekli a vyniesli von na vzduch, aby rýchlejšie vytriezvela. Kamarátka Alina na otázku policajtov, prečo Veronike nepomohla, povedala, že sa bála, aby ju neznásilnili miesto Veroniky. Zaujímavé je, že na fotografii vidno, ako s chlapcami pózuje s úsmevom na tvári.

Rusko je zhnusené zo
Zobraziť galériu (3)

Ako informuje portál en.news-4-u.ru, mladíci sa už podrobili výsluchu, hrozí im až 10 rokov väzenia. O vyšetrovanie prípadu sa osobne zaujíma guvernér oblasti Pskov Andrey Turchak. "Stal sa  strašný zločin proti osobe, ktorý je nevysvetliteľný z hľadiska ľudskej morálky. Zneužívanie dievčaťa bolo zaznamenané na video a zverejnené na sociálne sieti, takže páchatelia musia byť potrestaní verejne," povedal.

Veronika
Zobraziť galériu (3)
Veronika  (Zdroj: Foto: Profimedia)


Na prípade je zarážajúce, že násilnícki chlapci pochádzujú zo zabezpečených rodín. Jeden 14-ročný mladík je žiakom futbalovej akadémie. 

Viac o téme: ZnásilnenieRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu