Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO totálneho extrému: Žena žila s 50-kilovým nádorom, vláčila ho po zemi

Charlene Branham sa bála odsúdenia okolia Zobraziť galériu (3)
Charlene Branham sa bála odsúdenia okolia (Zdroj: profimedia.sk)

AURORA - Štyridsaťročná Američanka Charlene Branham sa podrobila priekopníckej operácii na odstránenie jej brušného, 50 kilogramov vážiaceho, nádoru. Kým sa však pod skalpel odvážila ísť, ubehlo desať rokov, počas ktorých otrocky žila iba za múrmi vlastného domova.

Ku šťastiu jej niekoľko rokov chýbal dobrý chirurg a až dnes sa dočkala riešenia svojho veľkého trápenia. Gigantický nádor spojený s jej podbruším a vážiaci 50 kilogramov totiž musela nosiť všade so sebou. Nemohla pracovať a podľa portálu Mirror nekonečné dni strávila zatvorená v byte s mamou, ktorá sa o ňu starala.

Starenka (91) si myslela, že má v bruchu nádor: Röntgen odhalil ohromujúcu pravdu

Nádor, ktorý Charlene vyrástol na tele, bol naplnený brušným tukom, visel žene nebezpečne z tela a ona bola odkázaná na život zdravotne postihnutej osoby, pretože s ťažkým nádorom sa len sotva vládala pohybovať. Navyše, bolo pre ňu nemožné nájsť šaty, do ktorých by sa pohodlne zmestila – a tak musela po dome nosiť napríklad posteľnú plachtu ako rímsku tógu.

Cystu si spočiatku nevšímala

Charlene, ktorej nádor objavili v roku 2005, bola zo svojho osudu taká zúfalá, že mala strach chodiť medzi ľudí a hmotnosť stúpla na neuveriteľných 250 kilogramov, vrátane hmotnosti nádoru. Paradoxné je, že nádor ju spočiatku nevydesil, lebo aj dovtedy jej lekári našli niekoľko cýst na tele. „Potom ale cysta začala rásť a ja som nechcela nikam chodiť, nechcela som opustiť dom. Bola stále väčšia, až som sa rozhodla zájsť k lekárovi,“ opísala začiatky svojich útrap Charlene, ktorá musela nádor vláčiť po zemi.

FOTO totálneho extrému: Žena
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa lekárov ju enormný nádor mohol zabiť, nie primárne kvôli jeho veľkosti, ale kvôli hroziacej infekcii, pretože ho stále ťahala po podlahe. Jej problém napokon plastickí chirurgovia do hodiny vyriešili operáciou a Charlene si môže konečne vydýchnuť. Čaká ju však ešte náročná cesta zotavovania, pretože po operácii jej zostala veľká jazva.

FOTO totálneho extrému: Žena
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: NádorCharlene Branham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu