Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Sexi kráska zo škandalózneho žrebovania Lota: Nad touto samicou diváci slintajú

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook)

BELEHRAD - Stávkari majú z nej radosť! A nielen tí. Divákom, ktorí sledujú v Srbsku žrebovaciu súťaž, spríjemňuje reláciu sexi brunetka. Rozhodli sme sa ju pre vás vypátrať a poodhaliť vám trochu z jej súkromia.

Ešte včera sme vám priniesli článok o škandále lotérie v Srbsku, ktorý vyvolalo zmätočné poradie loptičiek v srbskej réžii. Do rozpakov to dostalo aj pre tamojších divákov známu sexi moderátorku. 31-ročná Alexandra Gudeljová je srbská sexi hviezda. Krásna bohyňa sprevádza divákov počas lotérie už niekoľko rokov.

Alexandra so synom
Zobraziť galériu (4)
Alexandra so synom  (Zdroj: Facebook)

Na vysokej škole vyštudovala ekonómiu, no nakoniec ju zlákala televízia. Prešla si viacerými moderátorskými postami, kde ju dívaci spoznali a získala si ich obľubu. Okrem toho, že sa stará s manželom o svojho synčeka, miluje cestovanie a kultúru iných národov.

Ako sama priznala, je fanúšičkou futbalového klubu Červená hviezda Belehrad. V diskusiách pod videami či fotkami krásnej moderátorky sa objavili príspevky ľudí, ktorí jej dávali najavo svoje sympatie. Mnoho diskutujúcich slintalo nad jej krásou, niektoré výrazy preto nemohli byť ani publikované.

FOTO Sexi kráska zo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Takto sa včera kráska dostala do rozpakov

Aj kvôli jej príťažlivým krivkám ju diváci na Balkáne sledujú. Pri pohľade na ňu sa rozbúši srdce nejednému tipérovi. Vďaka tomu sa dostalo aj do módnych a lifestylových magazínov.

V reláciách strieda jeden krajší kostým za druhý

Viac o téme: LottoSrbskoAleksandra Gudelj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu