Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO toho, čo robia bábätká v maternici: Ak si myslíte, že len spia, veľmi sa mýlite

Bábätko sa práve zobudilo Zobraziť galériu (2)
Bábätko sa práve zobudilo (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Nastávajúci rodičia boli ohromení, keď na najnovšom type ultrazvuku videli, čo robí ešte ich nenarodené bábätko v maternici. Ak ste si doteraz mysleli, že len vyspáva, tak ste na veľkom omyle.

Čo dieťa robí celých deväť mesiacov v matkinom lone? Ak aj vám už niekedy napadla táto otázka, tak máme pre vás odpoveď. Je ňou ultrazvukové vyšetrenie 4D, ktoré slúži na zachytenie pohyblivých obrazov plodu. Absolvoval ho aj Sander van der Laan so svojou manželkou. "Ešte nikdy predtým som nevidel takéto skenovanie. Tá kvalita bola ohromná. Hneď som si pomyslel, že to maličké vyzerá ako môj brat," povedal mladík.

 

Rodičia boli v nemom úžase: Dieťatko na VIDEU začalo v maminom brušku stvárať divy

Potom sa však ich nenarodený synček začal hýbať. A veru bolo sa na čo pozerať. "Asi sa práve zobudil, lebo si pretrel oči a nahodil smutnú tváričku. Zjavne sa mu nepáčilo, že sme ho vyrušili zo spánku," pokračuje Sander. To ale nebolo všetko. Dieťatko začalo krátko nato papať, plakať a dokonca kýchať, čo ohromilo aj samotného lekára.

VIDEO toho, čo robia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Syn Laanovcov má už takmer tri roky a nedávno mu rodičia záznam ukázali. Stále je však v tom, že sa nepozerá na seba, ale na svojho mladšieho bračeka. 

Viac o téme: Ultrazvuk4D
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu