Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Takto sa pápež nevíta: Victoriu (29) vyhodili policajti preč, pozrite FOTO a pochopíte

Victoria a jej bradavky vítali pápeža Zobraziť galériu (2)
Victoria a jej bradavky vítali pápeža (Zdroj: profimedia.sk)

ASUNCIÓN - Pápeža Františka vítali v Latinskej Amerike milióny ľudí. Medzi nimi aj vnadná modelka bez podprsenky, ktorá chcela hlavu cirkvi tiež pozdraviť. Ale sa prerátala, vyhodili ju z príjazdovej cesty. Prečo asi?!

Pápež František minulý týždeň absolvoval niekoľkodňovú cestu po juhoamerických štátoch. Počas jeho poslednej zastávky v paraguayskom meste Asunción sa mu dostalo nečakaného privítania. Okrem tisícov veriacich na neho čakala aj kontroverzná glamour modelka, ktorá sa snažila získať audienciu u hlavy rímskokatolíckej cirkvi.

Na túto príležitosť sa však dvadsaťdeväťročná Victoria Xipolitakisová z Argentíny obliekla veľmi nevhodne. Na sebe mala džínsové trakové nohavice a pod nimi biele tielko, cez ktoré jej presvitali silikónové prsia a bradavky. Keby chcela, určite nájde doma aj niečo slušnejšie.

Takto sa pápež nevíta:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Akonáhle sa objavila na verejnosti, začali na ňu ľudia pokrikovať urážky. Vzhľadom na to, ale najmä kvoli odhaľujúcemu odevu, ju prítomní policajti radšej z verejného zhromaždenia eskortovali.

Victoria je podľa všetkého poriadny kvietok a pozornosť médií priam vyhľadáva. Tento rok sa jej meno spomínalo v dvoch škandáloch. Bola obvinená z toho, že pomocou photoshopu upravila fotku svojho zadku, na základe ktorej sa neskôr stala kráľovnou na miestnom karnevale. Len pred niekoľkými týždňami zas kvôli nej vyhodili dvoch pilotov spoločnosti Austral Airlines, pretože si s ňou spravili selfie v kokpite a nechali ju dotýkať sa ovládacieho panelu.

Takto sa pápež nevíta:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Neskôr to oľutovala. "Z hĺbky svojho srdca sa chcem ospravedlniť. Bolo to šialené. Neuvedomila som si, čo robím. Nie som zlý človek, snažím sa byť k ľuďom vždy dobrá a milá," povedala v televíznej šou Intrusos.

Modelka sa už niekoľko týždňov úpenlivo snaží vybaviť si súkromné stretnutie s pápežom Františkom, pretože tvrdí, že chce, aby jej odpustil všetky hriechy. Dovolíme si predpovedať, že sa tak zrejme neudeje.

Viac o téme: ModelkaSilikónové prsiaPápež František
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu