Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sudkyňa riešila prípad notorického zločinca: Potom zbadala, kto to je a takmer onemela

Mindy v obvinenom spoznala svojho spolužiaka zo strednej školy Zobraziť galériu (2)
Mindy v obvinenom spoznala svojho spolužiaka zo strednej školy (Zdroj: YouTube)

MIAMI - Už dlho sa medzi odborníkmi polemizuje o tom, či je väzenie efektívnou formou trestu. Arthurovi Boothovi (49) stačilo absolvovať súdny proces. Niežeby hneď natoľko oľutoval svoje zločiny, no sudkyňa mu povedala niečo, čo možno navždy zmenilo jeho zmýšľanie o sebe samom. Veľmi sa hanbil.

Sudkyňa Mindy Glazerová dostala pred pár dňami na stôl prípad vlámania, krádeže, úteku pred políciou a kladenia odporu pri zatýkaní. Meno Arthur Booth jej okamžite vyskočilo pred oči. Mindy si spomenula, že spolu kedysi chodili na strednú školu Nautilus. Na súde jej to nedalo, a tak sa zatknutému mužovi pripomenula. Jeho reakcia bola šokujúca.

Mindy v obvinenom spoznala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

„Je mi ľúto, že ťa tu vidím, vždy som sa divila, čo sa ti stalo. Toto bol ten najzlatší chlapec na strednej škole, bol to ten najlepší chalan na škole. Zvykla som s ním hrávať futbal, nielen ja, ale všetky deti a pozrite sa, čo sa stalo,“ oslovila Mindy aj prítomných. Arhur sa zmohol len na plač a nariekanie „Och, môj bože! Och, môj bože!“.

Napriek očividnej náklonnosti si Mindy zachovala správnu mieru objektivity: „Je mi to veľmi ľúto, že ťa tam vidím. Pán Booth, dúfam, že ste schopný zmeniť svoju cestu, veľa šťastia Vám prajem. Je smutné, ako sme vyrástli. Veľa šťastia pane, dúfam, že budete schopný dostať sa z tohto a viesť poriadny život.“ Sudkyňa napriek všetkému určila odsúdenému výšku trestu, pre Arthura však bolo očividne stretnutie s bývalou spolužiačkou dôležitým nakopnutím.

Podľa policajnej správy Arthura videli šoférovať zlatú Hondu Accord, auto, ktorého vodiča podozrievali z vlámania. Keď sa ho policajný dôstojník pokúsil zastaviť a skontrolovať, Arthur spanikáril a snažil sa ujsť. Tak začalo bláznivé prenasledovanie, ktoré sa skončilo zrážkou hondy s ďalšími dvoma autami. Arthur pokračoval pešo, no úrady ho chytili. Mindy, podľa televíznej stanice NBC, stanovila kauciu vo výške 43-tisíc dolárov, túto sumu si Arthur dovoliť nemôže.

Viac o téme: Virálne videoArthur Booth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu