Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Bizarný zážitok na bicykli: Muž tvrdí, že ho uniesli mimozemšťania a vložili mu implantát!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Angličan Steve Munday, ktorý pracuje ako správca obchodu v Rugby, sa po štyridsať rokoch priznal k veľmi bizarnému zážitku. Zdá sa, že ho poznamenal na zvyšok života a stále naň nevie zabudnúť. Údajne ho totiž uniesli mimozemšťania a do ruky mu vložili implantát.

NASA klame celý svet, skrývali tri lode mimozemšťanov: Toto VIDEO z ISS má byť dôkazom!

Steve tvrdí, že má v ruke stále mimozemský čip, ako memento na deň, kedy bol unesený pri jazde na bicykli do domu svojho priateľa v Northamptone v roku 1974. "Cesta mi mala trvať 15 minút, najviac 20," hovorí muž, ktorý vraj akoby náhle utrpel stratu pamäte a zrazu sa ocitol na úplne inom mieste.

V jednu chvíľu vraj pokojne bicykloval za jasného svetla a zrazu bol o pár kilometrov ďalej a šiel z kopca. "Čas sa zrejme posunul, a už bola tma. Keď som sa dostal k priateľovi, prešli 2 hodiny odvtedy, čo som vyrazil, takže som "stratil" asi 1 hodinu a 45 minút," opísal.

"O niekoľko dní neskôr som našiel malý objekt pod kožou. Neobjavil som žiadnu jazvu, iba červené miesto. Je asi 1 cm dlhý a 3 alebo 4 mm široký," hovorí Steve, podľa ktorého zvykne rušiť skenery v obchodoch pri pokladniciach a tiež ovplyvňuje niektoré elektrické spotrebiče v blízkosti.

"Neviem, čo objekt robí. Ak je skutočne mimozemský, potom ma možno označili tak, aby ma mohli sledovať, kde som a kam idem. Mohol by byť použitý aj ako prostriedok na kontaktovanie ma, ak je to potrebné," dodal s tým, že do dneška presne nevie, čo mohlo večer v roku 1974 odohrať.

Viac o téme: MimozemšťaniaSteve Munday
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu