Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

NASA klame celý svet, skrývali tri lode mimozemšťanov: Toto VIDEO z ISS má byť dôkazom!

Toto video má jednoznačne dokazovať, že mimozemšťania navštevujú Zem
Toto video má jednoznačne dokazovať, že mimozemšťania navštevujú Zem (Zdroj: YouTube)

HOUSTON - Priamy prenos z Medzinárodnej vesmírnej stanice opäť potrápil mysle všetkých fanúšikov UFO. Počas prenosu oduševnení diváci zbadali tri rozmazané predmety, ktoré akoby vyleteli zo zemskej atmosféry. NASA vzápätí veľmi nepomohla svojej dôveryhodnosti, keď prenos z neznámych príčiny prerušila. Pre konšpirátorov ide o jasný dôkaz existencie mimozemského života.

Pôvodné video však bolo skopírované na sociálnu sieť YouTube, kde si ho od minulého víkendu pozrelo už viac ako 400-tisíc užívateľov. V bohatej diskusii sa všetci dohadujú, čo by mohli zábery a najmä prerušenie vysielania znamenať. „Páči sa mi, ako NASA zastavila prenos, teraz je to také jasné, že vedia o čo ide,“ píšu niektorí komentátori podľa webstránky britského denníka The Daily Mirror.

Nápis, ktorý sa objavil po prerušení, teda obligátna veta „Prosím počkajte, v rámci experimentu High Definition Earth Viewing sa momentálne prepínajú kamery alebo sme svedkami dočasnej straty signálu z Medzinárodnej vesmírnej stanice“, sa tak stala predmetom bujarej diskusie. NASA však reči o UFO či mimozemšťanoch nechce oficiálne komentovať.

Viac o téme: UfoISSNASA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu