Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO pulzujúceho Frankensteinovho mäsa: Tieto zábery menia ľudí na vegatariánov

Pulzujúce mäso.
Pulzujúce mäso. (Zdroj: cctv news)

PEKING/LONDÝN - Niektorí užívatelia sociálnych médií povedali, že vážne uvažujú o tom, že sa stanú vegetariánmi kvôli znepokojujúcemu videu zverejnenému na Facebooku. Konkrétne ide o zábery pulzujúceho surového hovädzieho mäsa.

VIDEO Internetový hit: Mŕtva "zombie" ryba zrazu ožila!

Video urobené v čínskej provincii Šan-tung ukazuje porciu mäsa, ktorá pulzuje rovnako, ako keby šlo o bijúce srdce. Niektorí užívatelia si po jeho zhliadnutí myslia, že je zamorené červami, ktoré spôsobili tento zombie efekt. Väčšinu ale odradilo od toho, aby aj ďalej konzumovali mäso.

"Po tomto sa mením na vegetariána," napísal jeden z užívateľov, ktorý mal možnosť zábery zhliadnuť na facebookovej stánke CCTV News, kde ich už videli tisícky divákov.

Popis pod videom hovoril, že záznam urobila žena, ktorá sa rozhodla záhadu radšej nakrútiť, ako by mala mäso vložiť do úst.

V marci sa odohrala podobná udalosť, kedy mŕtva sépia "tancovala" po kontakte so sójovou omáčkou. V tomto prípade však vysoká hladina soli v omáčke vyvolala kontrakcie v jej svaloch, čo sa tentokrát nestalo.

Viac o téme: PohybMäso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu