Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šou Máša a medveď na ľade na Slovensku láme rekordy v predajnosti a pridáva ďalšie predstavenie v Košiciach

Šou Máša a medveď na ľade Zobraziť galériu (6)
Šou Máša a medveď na ľade (Zdroj: PR)

Už dávno žiadne predstavenie tohto druhu nevyvolalo taký obrovský ošiaľ ako Máša a medveď na ľade. Po pridaní ďalšieho predstavenia v Košiciach aj Bratislave fanúšikovia znovu presvedčili producenta šou, spoločnosť Comunique, aby pridal ešte jedno predstavenie v Košiciach. V poradí tretie košické predstavenie sa uskutoční 4.10.2015 o 13:30 v Steel Aréne. Okrem toho sa do predaja dostali aj miesta v horných sektoroch Steel Arény, a to na všetky predstavenia. Nadšenie neskrývajú ani zástupcovia Steel Arény.

Veľmi sa tešíme, že rozprávka Máša  a medveď, ktorú pozerajú a milujú nielen deti, ale aj ich rodičia zavíta do Košíc. Ľadové šou majú vždy veľkú popularitu, no aj pre nás je milým prekvapením, že otvárame už tretie predstavenie. Máša a medveď je svetovým fenoménom a je pre nás veľkou cťou, že sa šou predstaví práve v Steel Aréne”, vyjadril sa Igor Havrila, generálny manažér Steel Arény.  

Na tvorbe šou podieľa veľa známych umelcov, medzi inými aj Ivo Gogál, Lucia Vráblicová, Sväťo Malachovský alebo Richard Stanke. Fanúšikov na východe Slovenska iste poteší, že v postave medveďa svalovca spoznajú hlas obľúbeného herca a rodáka z Prešova, Michala Hudáka. Dialógy a piesne jedného z vystupujúcich vlkov zase nahovorí a naspieva Košičan Lukáš Adamec.

Šou Máša a medveď na ľade predstavuje moderné a originálne stvárnenie populárnej ruskej animovanej rozprávky Máša a medveď, vysielanej vo viac ako 20 krajinách sveta. Divákov čaká úplne nový príbeh, kostýmy na nerozoznanie od rozprávkových predlôh a skvelé piesne, zložené špeciálne pre potreby šou.

Vstupenky na šou Máša a medveď na ľade si môžete zakúpiť cez Predpredaj.sk 

-reklamná správa- 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu