Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Po chodbách Polusu skákala opica!

Polus City Center Zobraziť galériu (10)
Polus City Center (Zdroj: Polus City Center)

V obľúbenom nákupnom centre v Bratislave môžete stretnúť naozaj všeličo, opice nevynímajúc. Tá, ktorá sa po Poluse potulovala prvého júna, bola prítulná a trpezlivo pózovala na fotení s desiatkami detí.

 Július, opičí maskot značky Paul Frank, bol hlavným, ale ani zďaleka nie jediným lákadlom Dňa detí v Poluse.  Roztancoval drobcov aj rodičov, a spolu s ním sa o dobrú náladu na mieste starala tanečná skupina Estrellas Dance Group. Okrem spevu a tanca nechýbali súťaže o atraktívne ceny, maľovanie a mnoho iných atrakcií. Deti i celé rodinky si odniesli domov veľa darčekov a na pamiatku veselú fotku s opičkou.  Celým programom sprevádzala populárna moderátorka a speváčka Lenka Prokopová-Debnárová, ktorá na dôvažok aj zaspievala.

A pretože poriadny Deň detí sa nezaobíde bez sladkostí, k oslave sa pripojila aj polusácka škola varenia Radosť variť, kde pre deti pripravili zdobenie muffinov a originálnu tortu, ktorú  Július osobne rozkrojil. Vraj sa po nej len tak zaprášilo!

Škola varenia v Poluse známa svojou pestrou ponukou tematických kurzov pravidelne pripravuje lekcie varenia pre rodičov s deťmi, na ktorých sa snaží zrozumiteľnou formou vzdelávať rodičov, ako variť zdravo a chutne pre celú rodinu. Zážitkové lekcie varenia sa konajú každý mesiac vždy pod taktovkou renomovaných lektorov – kuchárov a zabávačov v jednom. Pridáte sa?

Informácie o aktuálnych kurzoch aj o ďalších skvelých akciách (nielen) pre deti nájdete na www.polus.sk .

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu