Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nová sexi výzva na internete: Ženy držia medzi prsiami kolu, no má to háčik!

Niektorým ženám plechovka nestačila.
Niektorým ženám plechovka nestačila. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Určite už aj vám po zverejní 358. Ice Bucket Challenge na Facebooku liezla táto výzva riadne na nervy a nevedeli ste sa dočkať, kedy konečne upadne do zabudnutia. Zdá sa však, že ju však rýchlo nahradila nová mánia, pri ktorej najmä páni budú istotne túžiť, aby trvala ešte veľmi, veľmi dlho.

Na sociálnych sieťach je momentálne hitom medzi ženami držať plechovku Coca-Coly medzi obnaženými prsiami. Na prvý pohľad to vyzerá dosť lascívne, ale dievčatá majú vždy zakryté alebo prelepené bradavky, aby im cenzúra na Facebooku ich fotografie nezakázala.

Výzva #HoldACokeWithYourBoobsChallenge, ktorej tvorcovia veria, že sa jej dostane aspoň rovnakej popularity ako Ice Bucke Challenge, má v podstate dobrý úmysel. Snaží sa o zvýšenie povedomia o rakovine prsníka.

Ženy z rôznych kútov sveta tak pomocou svojich selfie na Instagrame, Twitteri či Facebooku nabádajú ostatné majiteľky poprsia, aby si ich pravidelne kontrolovali. Nápad to nie je zlý, ale nie všetkým sa takáto forma pozdáva. Podľa niektorých je príliš sexistická a nechápu, prečo by to mala byť práve fľaša Coca Coly.

Čo sa za tým skrýva, sa možno ešte dozvieme v budúcnosti.

Pomáhajú aj muži

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu