Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Luxusná budova v New Yorku desí: Utekajú z nej zamestnanci aj nájomci, je plná duchov!

123 On The Park
123 On The Park (Zdroj: Street View)

NEW YORK - Vrátnici luxusnej budovy s nájomnými bytmi v newyorskom Brooklyne sekli s ich robotou po tom, čo sa stretli s nezvyčajnými a strašidelnými úkazmi. V bývalej nemocnici, ktorú prerobili na obytný priestor, vraj počuť desivé zvuky a dokonca cítiť zápach. Nehovoriac o samotných duchoch.

Prečítajte si aj: Bolo to ich najobľúbenejšie svadobné FOTO: No potom na nej niečo zbadali a zhrozili sa!

Nemocnicu uzavreli v roku 2003 a developeri z nej spravili luxusnú budovu s nájomnými bytmi, ktorú otvorili iba nedávno, v júli 2014. Budova 123 On The Park prešla síce výraznou zmenou, ale spoločne s jej novou fasádou sa objavili aj príbehy o podivných hlasoch a záhadných stopách, ktoré majú mať na svedomí duchovia niekdajších pacientov.

Podľa informácií denníka NY Post za posledných šesť mesiacov už dali výpoveď traja vrátnici. Aleksandra Šćepanović, generálna riaditeľka Ideal Properties Group, potvrdila, že došlo k vysokej fluktuácii v budove a povedala: "Majú problémy s prenájmom."

Jeden z vrátnikov, ktorý na mieste stále pracuje, sa zveril správcovi neďalekej budovy, že na 123 On The Park vládne chaos, pretože tam straší.

"Hovoril, že robí rutinné bezpečnostné obhliadky v suteréne a zadnej časti budovy, a zakaždým, keď je tam dole sám, počuje okolo seba kroky," vysvetlil správca. "Povedal mi, že sa cítil, ako by ho niekto prenasledoval."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu