Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Riaditeľka školy (45) balila v aute svojho študenta erotikou: A navyše s marihuanou!

Krista Eve Mortonová
Krista Eve Mortonová (Zdroj: úrad šerifa)

FLORIDA - Vydatá riaditeľka strednej školy v Palm Springs na Floride si narobila veľké problémy po tom, čo ju pristihli v jej aute v chúlostivej situácii so študentom. Navyše sa po stiahnutí okienka a otvorení dverí z vozidla šíril výrazný zápach marihuany.

Minulú stredu v podvečer bola polícia upozornená na pár, ktorý sa pravdepodobne v aute oddáva lascívnym hrám. "Volajúci si nebol istý, ale domnieval sa, že na zadnom sedadle sú ľudia zaoberajúci sa sexuálnou aktivitou, alebo že sú napadnutí," vyjadrila sa polícia pre WFLA.

Keď policajti prišli na označené miesto, našli vo vozidle ženu s rozopnutou košeľou, odhalenými ramenami a časťou hrudníka. Krista Eve Mortonová však tvrdila, že sú len priatelia a vzťah so študentom poprela.

Neskôr sa vyjadrila, že sa práve cítila osamelá, keď ho zbadala, pristavila sa, on nastúpil do jej auta a doviezli sa sem, kde boli odhalení. A spolu s nimi aj marihuana. Neidentifikovaný mladík potvrdil, že ženou je riaditeľka školy, do ktorej chodí. Polícia zatkla oboch účastníkov sexuálnych aktivít. Po prevalení skutku riaditeľku suspendovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu