Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zabudnuté Slnečné hodiny ožijú a zmenia sa na lezeckú stenu

Zabudnuté Slnečné hodiny ožijú a zmenia sa na lezeckú stenu Zobraziť galériu (3)
Zabudnuté Slnečné hodiny ožijú a zmenia sa na lezeckú stenu

Zarastenú sochu hodín pri Ekonomickej univerzite v Petržalke premení skupina nadšencov na lezeckú stenu a vytvorí tak unikátne športovisko.

Ambiciózny projekt Lezecká stena Slnečné hodiny opäť dodá lesk dávno zabudnutej historickej pamiatke a nové spoločensko-športové miesto bude slúžiť nielen mladým. Okrem lezeckej steny pre verejnosť bude lákať aj na nový zábavný šport slackline - chodenie po lane.

Vďaka tomu, že lezecká stena a slackline budú priamou súčasťou hodín, pritiahnu oči aj na samotné umelecké dielo. To tiež prejde rekonštrukciou a v novom šate ho budú môcť opäť obdivovať nielen Bratislavčania. V rámci originálneho konceptu sa totiž plánuje aj skrášlenie okolia, výsadba trávnika a inej zelene, čím vznikne atraktívne miesto na trávenie voľného času.

Nové športovisko však nie je určené len mladým, sprievodné akcie budú lákať všetky vekové kategórie. Otvorenie je plánované na 23. mája a návštevníci sa môžu tešiť na súťaž v boulderingu, ukážky parkourovej akrobacie a súťaž v slackline, ktorá bude prvá svojho druhu na Slovensku.

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu