Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomstvo dokonalej krásy Kate odhalené: Vieme, prečo tak žiarila iba pár hodín po pôrode!

Kate vyzerala po pôrode nádherne Zobraziť galériu (5)
Kate vyzerala po pôrode nádherne (Zdroj: Foto: SITA)

LONDÝN - Ženy na celom svete sa snažia nájsť odpoveď na rovnakú otázku - ako je možné, že vojvodkyňa Kate vyzerala len pár hodín po pôrode tak skvele? My už to vieme. Za všetkým samozrejme stojí tím odborníkov, ktorých ručičky dokážu hotové zázraky. Čítajte podrobnosti.

Akonáhle sa manželka princa Williama zjavila vo dverách krídla Lindo Wing londýnskej Nemocnice sv. Márie, všetkým ľuďom začalo vŕtať v hlave, ako je možné, že vyzerá tak sviežo a upravene. Pokojne aj s malou princeznou zapózovala fotografom v žltých šatách s kvetinovou potlačou a s oslňujúcim úsmevom na perách, akokeby pár hodín predtým vôbec nerodila. Pod očami nemala žiadne tmavé kruhy a vlasy mala upravené, akoby práve vyšla z kaderníckeho salónu.

Toto tajomstvo je už odhalené. Pravda je taká, že pod Katiným superpopôrodným vzhľadom stojí celý tím profesionálov tvorený kaderníkmi, stylistami a niekoľkými osobnými asistentmi, ktorí sa starajú o to, aby pri každej príležitosti vyzerala ako zo škatuľky.

VLASY

V prvom rade je to kaderníčka Amana Cook Tuckerová (51), ktorá už roky strihá aj princov Williama a Harryho. V sobotu okolo jednej hodiny popoludní ju videli, ako s niekoľkými taškami plnými vlasových prípravkov vchádza do zadného krídla nemocnice. Vojvodkyni a teraz už aj dvojnásobnej matke na hlave vyčarovala romantické vlny. Vlasy žien sú väčšinou po pôrode z pochopiteľných dôvodov spľasnuté a bez objemu, takže Amanda musela použiť ošetrujúce sérum na lesk vlasov a lak. Tento účes je pre Kate typický, častokrát ho nosieva pri rôznych oficiálnych príležitostiach či na červenom koberci. Tuckerová, ktorá manželku následníka trónu sprevádzala na cestách do Austrálie, južného Tichomoria i do USA, si za svoje služby účtuje 300 libier (409 eur) plus cestovné výdavky. Malá zaujímavosť - u jej bývalého manžela sa napríklad vyučil celebritný stylista Richard Ward, ktorý Kate farbí vlasy každých osem týždňov.

Tajomstvo dokonalej krásy Kate
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: SITA)

MEJKAP

Catherine je známa tým, že si mejkap robí sama. Jej tmavé a husté obočie sa už stalo klasikou, rovnako ako aj silno vytieňované oči, jemný rúž a ružový dotyk na lícach. Po tom, ako sa narodil princ George, Kate začala používať kozmetiku značky Bobbi Brown, obľúbila si najmä rozjasňujúci púder s perleťovým odleskom (40 libier), ktorý si nanáša na podkladový mejkap. Používa aj očný krém rovnakej značky za 28 libier, korektor (23 libier), kontúrovacia ceruzka na pery (15 libier), rúž s ružovkastým odtieňom (18 libier). Kozmetiku nakupuje v obchodnom dome v londýnskom Chelsea.

Kate má obavy, že popri starostlivosti o dve malé deti bude mať vačky pod očami. No i tu si vie odborníci rady. Na odporúčanie manželky princa Charlesa, vojvodkyne z Cornwallu, od roku 2010 používa organický krém na tvár od Deborah Mitchell, ktorý stojí 55 libier. Prírodný facelift, ako ho zvyknú nazývať, sa vyrába z medu, ruže, levandule, no hlavnou zložkou je včelí jed.

Tajomstvo dokonalej krásy Kate
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: SITA)


Rusi vysvetlili, prečo Kate vyzerala tak úžasne


NECHTY

Dokonalé boli aj vojvodkynine nechty. Upravené v štýle klasickej francúzskej manikúry sa značne líšili od tých, s ktorými Kate odfotili pred niekoľkými mesiacmi. Vtedy vyzerali sucho, akoby sa o ne ich majiteľka príliš nestarala. No v sobotu to už bola celkom iná káva. Je to dielo manikérky Mariny Sandovalovej, ktorá pracuje na voľnej nohe, ale aj v salóne Nicky Clarke v štvrti Mayfair v západnom Londýne. Ruky vždy pred procedúrou namočí do upokojujúceho roztoku, vymasíruje a potom použije prírodné oleje z Južnej Ameriky. Marina naposledy Kate navštívila minulý týždeň, za hodinovú procedúru si vraj účtuje 50 libier. Vojvodkyňa uprednostňuje laky prírodných farieb, ako je napríklad bledoružová alebo béžová. Zo značiek preferuje Essie a Bourjois. "Catherine chcela niečo prirodzené, tak som vybrala tieto farby, ktoré zodpovedajú farbe jej pleti," uviedla Sandovalová.

ŠATY

Čo sa týka šiat, ich farba, ako aj v prípade princa Georga, opäť zodpovedala pohlaviu dieťatka. Kate mala na sebe šaty so žltou kvetinovou potlačou, ktoré navrhla Jenny Packhamová. Pod nimi sa črtali pančušky s protišmykovým gélovým vankúšikom, ktorý má zabezpečiť, že pančušky nejak nevhodne nevyčnievajú z obuvi. Obuté mala topánky od Jimmyho Choa za 360 libier. Väčšinou však vojvodkyňa nosí čierne pančuchy, na základe čoho obchodnému domu Debenhams vzrástol predaj tohto sortimentu o 115 percent.

Tajomstvo dokonalej krásy Kate
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: SITA)

Tajomstvo dokonalej krásy Kate
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

O celkový vzhľad vojvodkyne sa stará Natascha Archerová, ktorá pre kráľovskú rodinu pracuje od roku 2007. Vraj je to práve ona, ktor prehovoril Kate, aby zabudla na pohodlné balerínky a vymenila ich za elegantné lodičky na vyššom podpätku. No a povestnou čerešničkou na torte boli v sobotu perlové náušnice od britskej dizajnérky šperkov Annoushky Ducasovej v hodnote 1060 libier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu