Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takto ste britskú kráľovnú ešte nikdy nevideli! Intímna FOTO s malou princeznou

Dvojníci členov kráľovskej rodiny pózovali pri prebaľovaní malého dievčatka. Zobraziť galériu (8)
Dvojníci členov kráľovskej rodiny pózovali pri prebaľovaní malého dievčatka.

LONDÝN - ...ani ju takto nikdy neuvidíte! Vedieť, čo sa odohráva za múrmi Buckinghamského paláca a ostatných sídiel britskej monarchie by chcel zrejme nejeden smrteľník. Takýto pohľad sa však naskytne len úzkej skupinke ľudí, ktorú si panovníci dovolia vpustiť do svojho súkromia. Známa fotografka Alison Jackson však myslí na všetkých ostatných, a preto vytvára fotografie, ktoré dvojníkov členov britskej kráľovskej rodiny zachytávajú prevažne v intímnych chvíľach.

Prvé stretnutie majú za sebou! Princa Williama a jeho manželku Kate aktuálne naplno zamestnáva dcérka Charlotte Elizabeth Diana, ktorá prišla na svet v druhý májový deň. V Kensingtonskom paláci ich už bola navštíviť aj hlava britskej monarchie – kráľovná Alžbeta II.. A hoci jej stretnutie s pravnučkou prebiehalo vyslovene v súkromí, internetom kolujú fotografie, ktoré zachytávajú panovníčku v pomerne intímnych chvíľach – ako malú princezničku kŕmi a mení jej plienku.

Na spomínaných záberoch však nepózuje nikto s modrou krvou. Dôverne pôsobiace snímky má totiž na svedomí Alison Jackson, ktorá je vo svete známa ako fotografka pracujúca s celebritnými dvojníkmi. „Ľudí oslovujem priamo na ulici a občas ich dokonca aj vyruším, keď sedia v reštaurácii,” prezradila v nedávnom rozhovore autorka, ktorá takýmto spôsobom robí z hviezd obyčajných smrteľníkov. Či sa jej zábery aspoň troška zhodujú s realitou, nevedno...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu