Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Temné Kecy - najtvrdší stand up aký zažil tvoj lokál! Fenomén pokračuje!

Temné kecy Zobraziť galériu (7)
Temné kecy (Zdroj: PR)

Máš chuť minimálne raz za mesiac poriadne vypnúť, na nič nemyslieť a všetky tie spoločensky Temné kecy odovzdať do rúk profesionálom? Dostávaš sa v práci alebo aj mimo nej do stresu , ktorý nevieš ako odbúrať ? Potrebuješ sa smiať!

Neseď doma a príd si vychutnať bezkonkurenčne najnavštevovanejší a najtemnejší stand up na Slovensku – Temné kecy. Biologickými otcami tohto projektu sú samozrejme čoraz známejší : Ivo „Ladižo“ Ladižinský a Jaroslav „Veľmajster Jerry“ Szabó.

Napriek nepochopeniu konkurečných stand upov dokázali za pol roka celkom spontánne , ale o to razantnejšie , vygenerovať takéto štatistiky. Viac ako 950 tisíc videní  a 5 tisíc odberateľov na Youtube, viac ako 7 tisíc fanúšikov na facebooku, viac ako 3 a pol tisíc predaných listkov ,no a v neposlednom rade cez 850 tisíc videní na stránke Lokal TV. S Lokal TV im aj spolupráca v animovaných projektoch priniesla viac ako 2 milióny videní za necelý rok !

O celú túto pompéznu a verejnosťou milovanú či nenávidenú  šou sa totiž kvalitne stará celý realizačný tím. Nie len, že si do sýta užiješ nefalšovaný humor okorenený vkusnými nadávkami ale tvoje ucho potešia aj trefné a ľúbozvučné hudobné vsuvky. O vizuálnu stránku tohto stand upu sa starajú predovšetkým temne krásni účinkujúci ako: Marek "Mariňák" Fučo, Bekim, Dado,  Michael Szatmary, Štefan Martinovič, kuzelník Talostan, Gabriel Žifčák, Jaro Abaffy a mnohí ďalší viac alebo menej známi stand up komici.

Temné kecy nič nenechávajú náhode a vystúpenie každého účinkujúceho dotvárajú  vtipné grafické a hudobné efekty.

Už si určite spozornel a isto rozmýšlaš prečo si ešte nenavštívil tento výrazne iný spôsob zábavy. Musíš teda vedieť, že lístky na každé ich predstavenie sa vypredajú skôr ako sa chalani rozhodnú, že urobia ďalšie vystúpenie. Temné kecy mysleli aj na to, že si po predstavení budeš chcieť s partnerkou aj užiť a preto sa môžeš blysnúť a posadiť ju do VIP.

Nudiť sa , či nesmiať sa prakticky nie je možné a vystúpenia sa z pravidla konajú v príjemných priestoroch reštaurácií a pohostinstiev ako Zámocký pivovar, U Zlatého Bažanta a pod., kde nechýba kvalitné občerstvenie. No nevydržíš sa bohovsky zabávať aspoň dve hodiny?  Ak ťa však manželka nepustí až do Bratislavy, nestrachuj sa!  Verzia „ Temné kecy TRIP „ cestuje aspoň dva krát v mesiaci po väčších mestách Slovenska . Všetky podstatné informácie sa vždy dozvieš na ich facebooku alebo youtube kanáli, alebo stránke predpredaj.sk !

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu