Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neveru nakrútil priamo na VIDEO: Reakcia priateľky ho totálne paralyzovala!

Prichytená pri nevere
Prichytená pri nevere (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Vernosť ani slušnosť jej nič nehovorí! Keď mladík nachytal svoju priateľku v náručí iného, ani brvou nepohla, ani slovo nepovedala. Video jej totálnej ignorácie obletelo svet, videli ho už milóny užívateľov.

Chlapík mal podozrenie, že ho podvádza jeho priateľka. Chcel sa o tom presvedčiť na vlastné oči a frajerku nachytať priamo pri čine. Po tom, ako dostal tip od jej spolubývajúcej, schmatol kameru a všetko sa rozhodol zdokumentovať. "Zavolala mi priateľkina kamarátka a povedala, nech sa idem na to pozrieť," komentuje nahrávku mladík.

Video zachytáva, ako najprv vyšiel hore schodmi, otvoril dvere a... zlé tušenie sa bohužiaľ potvrdilo. V posteli ležala jeho partnerka s cudzím chlapom. "Aha pozrite, nejaký muž spí v posteli mojej priateľky. Si šte*ka," zahlásil paroháč.


Čo všetko je schopný urobiť Američan, ktorý chce zabrániť tomu, aby ho podviedla priateľka


Viac ho ale zarazilo to, ako na fakt, že bola práve odhalená, reagovala. Či skôr nereagovala. Dievčina totiž nepovedala ani slovo, vôbec to s ňou nehlo. "Idem sa kvôli tebe roztrhať, makám viac ako sto hodín týždenne. Bol som ti verný, hoci som mal tiež kopec príležitostí podviesť ťam. Si kopec sr*čiek. Miloval som ťa. Choď do pekla," uzavrel celú kauzu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu