Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Muž (†58) sexoval so strašiakom: Potom sa stalo niečo hrozné!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

BUENOS AIRES - Ešteže strašiaci do kapusty nevedia hovoriť, inak by nám určite porozprávali všelijaké zábavné, ale aj nechutné historky. K jedným takým patrí príbeh o staršom mužovi, ktorý sa pokúšal strašiaka pomilovať. Skončilo sa to však jeho smrťou.

Päťdesiatosemročný Argentínčan zomrel počas toho, ako súložil so strašiakom, ktorého si sám vyrobil, keď napchal slamu do starých šiat. Figúre taktiež namaľoval rúžom ústa a na hlavu dal parochňu, aby sa podobala na ženu. Potom si ju pripevnil na penis pomocou pätnásť centimetrov hrubého remeňa a mohli sa začať sexuálne orgie s neživou bytosťou.

Polícia našla Joseho Alberta už v značne pokročilom štádiu rozkladu ležať vedľa jeho provizórnej handrovej milenky. Hovorca miestneho prokurátora uviedol, že si najprv myslel, že ide o dve ľudské telá. "Potom som si ale uvedomil, že je to strašiak prezlečený za ženu, naružovaný a s dlhovlasou parochňou," povedal Rodolfo Moure.


Sex zabíjal aj v Číne


Nebohý bol podľa susedov samotár. Vyšetrovatelia na jeho tele nenašli žiadne známky násilia alebo cudzieho zavinenia, nešlo teda zrejme o násilnú smrť. Ešte čakajú na výsledky pitvy, aby určili jej príčinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu