Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sexi matikár ohromil študentov: Tomu, čo o ňom vypátrali na internete, nechceli veriť!

Pietro svojich študentov na hodinách rozhodne zaujal. Zobraziť galériu (2)
Pietro svojich študentov na hodinách rozhodne zaujal. (Zdroj: Instagram, Twitter)

NEGRAR/LONDÝN - Facebook, Instagram, Twitter - všetky sociálne siete sú plné novej hviezdy ženských a zrejme aj mužských erotických predstáv. Meno Pietro Boselli (26) patrí jednému učiteľovi matematiky na University College v Londýne, no ten istý muž je zároveň populárnym modelom napríklad Giorgia Armaniho. Internet je z toho značne roztržitý!

Všetko začalo, keď si jeden zo študentov zadal do vyhľadávania meno Pietro Boselli. Výsledky Ariefa Azliho samotného prekvapili, veď kto by v dnešne dobe čakal, že supermodel bude mať titul PhD z inžinierstva. Pôvodom taliansky krásavec sa tak stal najsexi učiteľom sveta, a to podľa mnohých názorov.

That moment when you realised your maths lecturer is one of the top designer model

 

Pietro nie je len fešák a inteligentný muž, v roku 2014 dokonca vyhral súťaž European Fitness Model. Jeho tehličky na bruchu tak obdivujú nielen fanúšikovia módy a Pietrove študentky, ale aj odborníci z oblasti fitness. Ak by ste však pocítili náhlu túžbu zapísať sa na štúdium v Londýne, už je neskoro.

 

Pietro Boselli pracoval ako odborný asistent na škole iba do júna minulého roka. Teraz je jeho oficiálnym zamestnaním podľa profesijnej siete LinkedIn opäť modeling. Podľa jeho príspevkov na Instagrame sa naďalej venuje cvičeniu, posilňuje až trikrát denne. Okrem toho, romantické duše zaujme, že číta Oscara Wildea a má rád Rolling Stones.

Pietro svojich študentov na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram, Twitter)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu