Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Lauru (22) posadol diabol: Hrozivé VIDEO, ako z nej biskup vyháňal démonov!

Posadnutá diablom Zobraziť galériu (3)
Posadnutá diablom (Zdroj: YouTube)

BUENOS AIRES - Miestni obyvatelia hovoria, že dvadsaťdvaročná žena bola dobrým dievčaťom, no potom ju posadol diabol. Kňaz sa ju od týchto zlých síl snažil očistiť. Celý akt bol zachytený na video, vy si ho teraz môžete pozrieť.

Dvadsaťdvaročná žena z Argentíny bola vraj posadnutá zlým duchom. Biskup z Buenos Aires Manuel Acuna sa preto rozhodol na nej vykonať exorcizmus. Ešte pred ním sa miestni obyvatelia zhromaždili v evanjelickom kostole a pomodlili sa za jej dušu a vykúpenie, píše denník mirror.co.uk.

Potom už nastalo samotné vyháňanie diabla. Na záberoch vidno, ako sa pod vplyvom praktík biskupa Laura zvíja na podlahe. Kričí "nie nie" a "k*rva" na jednu zo žien, ktoré ju pridŕžajú k zemi. Acuna hovorí "nechaj ju, nechaj ju teraz".

Lauru (22) posadol diabol:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Démon existuje. Nie je to žiadna teória, nič abstraktné. Diabol je osobnosť a má stratégiu. Hovoríme o niečom desivom, o padlom anjelovi. Diabol nie je metafora. Je skutočný, Ježiš Kristus mu musel čeliť. Diabol hľadá zatratenie ľudskej bytosti a využije na to všetky svoje nástroje zla," vysvetlil biskup. Lauru potom odviedli do komory, kde ešte chvíľu ležala na zemi. "Počuli sme, ako kričí a plače. Modlili sme sa za jej vyslobodenie," povedal tridsaťdvaročný farník Augustus Amador Arevalo.

Lauru (22) posadol diabol:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Exorcizmus skončí vo chvíli, keď Laura poslednýkrát vykríkne, zavrie oči a od vyčerpania padne dozadu. Kňaz ju ešte naposledy prekrižuje. "Podarilo sa nám uzdraviť toto Božie dieťa. Čelila podobným démonom, ako boli tí, ktorí bojovali s Ježišom. Laurino uzdravenie je darom od Boha pre dnešný deň," uzavrel Acuna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu