Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Gang študentiek dobil spolužiačku: VIDEO brutálneho útoku, ktorý nikto nezastavil!

Obeť si kryje hlavu
Obeť si kryje hlavu (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Video zachytáva brutálny útok na školáčku, ktorý sa odohral v pondelok po skončení vyučovania v reštaurácii rýchleho občerstvenia v newyorskom Brooklyne. Ako sa už stáva takmer pravidlom, obeti nikto z prítomných ľudí nepomohol. Len sa prizerali tortúre a nakrúcali si to na mobil.

Video, ktoré bolo zverejnené najskôr na Facebooku a potom aj na iných serveroch, zachytáva ruvačku v McDonalde neďaleko Erasmus High School na Flatbush Avenue. Na dievčinu so svetlomodrou kapucňou zaútočili z neznámeho dôvodu štyri študentky. Opakovanie ju udierali, kopali do nej a v jednom momente jej dokonca z hlavy strhli umelé pramene vlasov.

Na celej situácii je zarážajúce aj to, že dievčaťa sa nikto nezastal. Práve naopak; bitkárky obkolesil dav výrastkov, ktorí ich ešte povzbudzoval. Školáčka napriek tomu, že jej súperky boli v značnej presile, dokázala jednej z nich stiahnuť mikinu. Potom vidno, ako už len leží pod stolom. Hlavná aktérka ju následne ešte niekoľkokrát kopla do hlavy a nazvala "sukou". Vtom sa niekto ozve a povie: "Je mŕtva. Zavraždila si ju". Niekoľko študentov potom položilo dievčinu na lavičku.

Newyorská polícia o videu vie, keďže ale nikto nepodal oficiálnu sťažnosť alebo trestné oznámenie, prípadom sa ďalej nezaoberá. Komunitný aktivista Tony Herbert dúfa, že sa obeť ozve a útočníčky budú zatknuté. "Musí byť vyslaná jasná správa, že tento druh násilia nebude tolerované. Páchatelia musia čeliť následkom svojich násilných akcií," povedal.

´

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu