Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Učiteľ (40) obcuje so študentkou (16): Dal kvôli nej výpoveď a teraz s ňou čaká dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

BROMLEY - Štyridsaťročný učiteľ z Veľkej Británie dostal zákaz učenia po tom, ako sa prevalilo, že udržiaval vzťah so šestnásťročnou študentkou. Kvôli tomu, aby s ňou mohol aj naďalej byť, odišiel dokonca zo školy. Dvojica teraz spolu čaká dieťa.

Učiteľ dizajnu na akadémii v anglickom Bromley nechal zájsť vzťah so svojou študentkou priďaleko. Tí dvaja spolu trávili čas osamote v škole aj mimo nej, čo si neskôr všimli aj ostatní učitelia. Tí na neprimeranú náklonnosť upozornili riaditeľa, ktorý Jefferyho Thomasa oficiálne varoval a požiadal, aby vzťah okamžite ukončil.

Lenže on zareagoval úplne opačne. Lily-Mai Guardovú pozval k sebee do bytu a strávil s ňou noc. V septembri 2013 nakoniec odišiel zo školy, aby mohli byť spolu. Thomas sa pred časom rozišiel s manželkou, ktorá odišla do Spojených štátoch a do domu si nasťahoval svoju mladistvú milenku. Tá je v súčasnosti tehotná.

Školská vyšetrovacia komisia tento týždeň uznala Jefferyho vinným z profesionálneho pochybenia. Učiteľ priznal, že prekročil profesionálne hranice, ale poprel, že by jeho správanie bolo sexuálne motivované. "V ten večer sme išli spolu do kina. Keďže zmeškala posledný vlak domov, nechal som ju prespať u seba. S odstupom času vidím, že to bola chyba, je mi to ľúto. Mal som ju poslať hneď domov, keď prišla za mnou," vyhlásil.

Komisia udelila Thomasovi zákaz vykonávania svojej profesie po dobu najmenej piatich rokov. Proti tomuto rozhodnutiu sa môže do 28 dní odvolať. Informoval mirror.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu