Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatko zázračne prežilo 14 hodín vo vraku auta: Policajtov k nemu doviedol záhadný hlas!

Lynn zahynula, jej dcérka prežila Zobraziť galériu (2)
Lynn zahynula, jej dcérka prežila (Zdroj: youtube/facebook)

SALT LAKE CITY - Lynn Groesbecková išla z návštevy svojich rodičov, keď okolo pol jedenástej večer narazila do betónového zvodidla a zrútila sa s autom do rieky. Ona zomrela, no jej jedenapolročná dcéra zázračne prežila. Policajti hovoria, že ich k bábätku priviedol záhadný ženský hlas, ktorý ich prosil o pomoc.

Dvadsaťpäťročná Lynn prišla minulý piatok tragicky o život po tom, ako stratila kontrolu nad svojím vozidlom a zrútila sa s ním do rieky Spanish Fork v americkom štáte Utah. Vrak našiel v sobotu krátko popoludní, čiže asi po štrnástich hodinách od nehody, miestny rybár, ktorý okamžite zalarmoval políciu.

Akonáhle na miesto nešťastia dorazili štyria policajti, začuli neznámy ženský hlas, ktorý ich ťahal k autu. Akoby ich zúfalo prosil, aby pomohli nejakému dieťaťu. Dôstojníci teda rýchlo obrátili vozidlo a našli v ňom mladú ženu. Bola už bohužiaľ mŕtva, no dievčatko na zadnom sedadle ešte žilo, hoci bolo v bezvedomí. "Prvé dve noci som poriadne nespal a snažil sa zistiť, čo sa vlastne stalo. Nevymyslel som si to, ten hlas sme počuli všetci. Nemohla sa nám všetkým zdať rovnaká vec. Nie som nábožensky založený, ale táto skúsenosť ma núti sa nad podobnými vecami zamyslieť," povedal dôstojník Tyler Beddoes pre americké médiá.

Lily okamžite vytiahli na breh a privolali sanitku. Tá dieťa previezla do nemocnice, kde sa ju podarilo stabillizovať. Jej stav sa každým dňom zlepšuje, už dokonca otvorila oči. Podľa lekárov je zázrak, že prežila. Viac ako pol dňa totiž bola uväznená v autosedačke dolu hlavou bez jedla a vody. "Je na tom pozoruhodne dobre vzhľadom na okolnosti. Chýbalo tak málo a nemusela tu byť," dodala Lynnina sestra Jill Sandersonová.

Dievčatko zázračne prežilo 14
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Vyšetrovatelia zatiaľ nevedia, čo bolo príčinou tragédie. Na ceste nebola žiadna stopa po šmyku ani nenašli sa ani známky mechanického zlyhania v automobile. Momentálne čakajú na výsledky toxikologických testov, ktoré potvrdia, resp. vylúčia prítomnosť alkoholu či drog v krvi zosnulej. Je však možné, že Groesbecková bola len unavená a niečo rozptýlilo jej pozornosť, v dôsledku čoho havarovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu