Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zúfalá Amy (26) nemohla mať sex: Zabrala jediná vec, vďaka nej už nie je pannou

Amy Forrestová Zobraziť galériu (3)
Amy Forrestová (Zdroj: amy forrest)

EDINBURGH - Amy Forrestová (26) z Edinburghu sa dlhé roky snažila o sex so svojím partnerom, ale nebolo jej to dopriate. Jej vaginizmus mal na svedomí, že bola pannou dlhšie, ako by chcela a ohrozoval aj budúcnosť jej vzťahu. Napokon sa predsa len našlo riešenie, po ktorom môže viesť mladá žena normálny sexuálny život.

FOTO Manželia sexovali za jazdy v aute: Stačil okamih a ich rodina bola navždy zničená

Amy v rozhovore pre Sun Online priznala, že jej problém ju zároveň oberal o sebavedomie. Keď bola tínedžerka, nechápala, prečo pre všetkých ostatných je také ľahké mať pohlavný styk, no pre ňu nie. O tom, že ide o nejaký hlbší problém, však začala uvažovať až vo chvíli, keď chcela mať v 18-tke sex so svojím priateľom. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažili, nešlo to a ani po troch rokoch nedošlo k žiadnemu pokroku.

Zúfalá Amy (26) nemohla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: amy forrest)

Podľa Amy boli obaja frustrovaní a hoci partner tvrdil, že ju miluje aj tak, vedela, že sex je dôležitý pre dlhodobý vzťah a jej problém ich brzdí. Okrem toho, že nemohla mať sex, nemohla ani používať tampóny či sexuálne hračky pre svoje potešenie.

K zvratu došlo až po tom, čo si jej priateľ pozrel televízny program, ktorý sa týkal vaginizmu. Lekári, ktorých však Amy navštívila, jej veľmi nepomohli, a tak zobrala rozhodnutie do svojich rúk. Keď si v knihe o tomto zdravotnom probléme prečítala, že sa dá liečiť botoxom, zmenil sa jej život. Malo to však háčik, liečba, ktorá je vraj v týchto prípadoch úspešná na 80 až 90 percent, nie je hradená zo zdravotného poistenia, a tak si ju musela Amy zaplatiť.

Zúfalá Amy (26) nemohla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: amy forrest)

Nakoniec si našla súkromnú kliniku v Londýne a podrobila sa približne hodinovému zákroku, pri ktorom jej vstrekli do vaginálnych svalov šesť botoxových injekcií, aby ich uvoľnili a nedostávala nekontrolovateľný kŕč a sťahy, pre ktoré pociťovala pri sexe silné bolesti. Podľa Amy sa jej po dvoch dňoch podarilo s partnerom prísť o panenstvo a v súčasnosti sú jej ťažkosti pre ňu iba minulosť, na ktorú sa sotva pamätá. Teraz už nemá obavy, že by nemohla mať jedného dňa vlastné deti.

Viac o téme: SexBotoxVaginizmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu