Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO boja o prežitie v Karlových Varoch: Zľavy vyvolali davové šialenstvo v supermarkete!

Žijeme v ére konzumu
Žijeme v ére konzumu (Zdroj: YouTube)

KARLOVY VARY – Zdá sa, že v čakanie v dlhých radách na potraviny nepatrí len do čias socializmu. Davovú psychózu máme skrátka v krvi ako Česi, tak Slováci. Naši západní susedia predviedli na videu doslova konkurenčný boj kvôli zopár ušetreným drobným!

Keď veľký supermarket vyhlási zľavy, ľudia sú ochotní stáť minimálne hodinu pred otvorením jeho brán ráno či v noci, aby dostali tovar s údajnou 55-percentnou zrážkou z pôvodnej ceny. Vchod do Kauflandu na videu preto museli strážiť esbéeskári. Keď ide o peniaze a jedlo, obyvatelia Karlových Varov totiž nepoznajú brata. Ľudia sa kvôli potravinám tlačili dnu ako vyhladovaní dravci.

V Kauflande po vzore Čierneho piatku na Západe vyskúšali tzv. Modrú noc plnú zliav a ľudia obchodníkom okamžite skočili na lep. Vtip je však v tom, že Modrá noc trvá nie jednu, ale niekoľko nocí po sebe a končí o tretej hodine ráno tento piatok. Takže, ak ste si ešte nestihli kúpiť zľavnené banány, mäso alebo chlieb, šup do radu, aby vás nepredbehol niekto rýchlejší! Na bizarné video poukázal portál Extra.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu