Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Popovič je romantik. Vyznáva sa z lásky!

Spevák a producent Tomi Popovič Zobraziť galériu (3)
Spevák a producent Tomi Popovič

Valentín je síce za nami, no vyznania lásky vďaka nemu stále doznievajú. Okrem toho, že si zaľúbenci v tento deň vyznávajú lásku o niečo intenzívnejšie ako po iné dni, tento sviatok zaujíma aj umelcov. Speváka a producenta Tomiho Popoviča (37) inšpiroval sviatok zaľúbených k novému hitu. Skladbu s názvom „Láska“ zavesil na svoju sociálnu sieť práve štrnásteho februára.

Tomimu sa v týchto dňoch hrajú hneď dva seriálové hity v slovenských obrazovkách: Neviem sa nájsť, naspievanú Nelou Pociskovou a Kto vie, Máriou Čírovou a Petrom Bažíkom. Tomi s komponovaním na Slovensku nezaháľa, no momentálne sa nachádza za veľkou mlákou, kde na Valentína daroval svojim fanúšikom zamilovanú pieseň Láska. „Pesnička je o láske k žene, k ženskému citu. Je to oslava lásky k najbližšej osobe, ktorú ľúbi každý z nás, či už je to priateľka, dcéra alebo manželka.“ vysvetlil spevák dôvod zamilovanej skladby. V nej sa vyznáva z lásky k žene, má na mysli svoju dlhoročnú partnerku Barboru Rakovskú (28)? „K pesničke ma inšpirovala láska samotná, môj vzťah. Osudy a vzťahy iných sledujem tiež takže čerpal som aj z nich. Je krajšie byť pozitívny v tomto negatívnom svete.“ vyznáva sa producent, ktorý vo svojich piesňach píše o láske často.  

Jeho novú skladbu, ktorej text napísal Mišo Biely si môžete vypočuť vo videu pod článkom. Ako hlavná fotka, ktorú Popovič na svoje video použil napovedá, že v piesni okrem svojej partnerky, hovorí aj o svojej rozkošnej dcére Amii (4). „ Láska ma sprevádzala celý život, ale aj neraz zradila, no bez nej sa neoplatí žiť. Ja som nedávno objavil rodičovskú lásku, ktorá ma inšpiruje.“ povedal spevák, ktorý by svojej dcére zniesol aj modré z neba tak ako každý rodič. Tomi sa momentálne nachádza v Amerike, kde nahráva nové skladby a dokončuje spoluprácu so svetoznámym raperom Snoop Doggom. Ich spoločný videoklip by mal uzrieť svetlo sveta tento rok. „Skladbu Say Say Say uverejníme spolu s videoklipom, ktorý sme so Snoop Doggom natočili koncom minulého roka v Los Angeles tento rok.“ dodal na záver. 


-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu