Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Strašidelný odkaz v návštevnej knihe: Po jeho prečítaní by ste v chatke neostali ani minútu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Reddit, creepypasta.com)

BRATISLAVA - Internetom sa šíri podivná poznámka, ktorú neznáme malé dievča zanechalo v návštevnej knihe v chate v horách. Tým s bujnejšou fantáziou určite nebude trvať dlho, aby sa dovtípili, čo tým vlastne myslelo.

Niekoľko turistov nedávno narazilo na záhadný odkaz, ktorý jedno dievčatko napísalo do návštevnej knihy v chatke v lesoch nevedno kde. Medzi všetkými tými pochvalami a sťažnosťami o tom, že vankúše neboli dosť mäkké, sa komentár písaný farebnými ceruzkami jasne vynímal. Stojí v ňom: "Ahoj, vo vašom dome som sa cítila super. Mám len jednu otázku - čo je tá čierna vec, ktorá visí zo stromu?"

Strašidelný odkaz v návštevnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit, creepypasta.com)

Hoci malá Claire nikdy nedostala odpoveď na svoju otázku, aj tak jej "nevinná" poznámka stačila na to, aby vzbudila strach v ostatných turistoch, ktorí sa v chatke odvtedy ubytovali. Mnohí sa v nej nevedia poriadne uvoľniť a stále hľadajú na stromoch medzi lístím nejakú tmavú kreatúru.

Užívateľ siete Reddit s prezývkou Jasperonius, ktorý zverejnil tajomný odkaz, napísal: "Najhoršie je, že my sme na tú chatu išli v tej najčiernejšej tme, akú si len viete predstaviť. Sedel som ticho v aute a bol som rád, že som nažive." Napriek tomu zostal na chate celý týždeň, hoci niekto by tam nevydržal ani deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu