Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivý návrat po Vianociach: VIDEO odhalilo, že v škole straší poltergeist!

Poltergeist sa prechádza po chodbe
Poltergeist sa prechádza po chodbe (Zdroj: YouTube)

POCATELLO - Žiaci aj učitelia zo strednej školy v Idahu prežívajú krušné chvíle. Dejú sa tam totiž nadprirodzené veci, ktoré každému naháňajú strach. Vyšlo najavo, že v priestoroch školy dovedna zomrelo až šesť ľudí, ktorí tam teraz podľa miestnych strašia.

Pocatello High School je, zdá sa, začarovaná. Jej pracovníci aj študenti sa sťažujú na nevysvetliteľné udalosti, ktoré sa odohrávajú na chodbách. Záhadný šepot či iné zvuky, ba dokonca aj veľký tieň, ktorý sa vznáša na strope v jednej z posluchární.

Ale čo sa doteraz mohlo javiť len ako klebety alebo pokus o senzáciu, sa teraz zmenilo na skutočný horor. Keď sa zamestnanci školy vrátili po vianočných sviatkoch do práce, pozreli si zábery z bezpečnostnej kamery. To, čo na nej objavili, ich na smrť vystrašilo. Je na nich zachytená priesvitná postava, ako vychádza u učebne na chodbu a potom sa do nej opäť vracia. Ešte predtým sa z neznámych príčin zapnú samé od seba svetlá a potom zas vypnú. "Bolo to priehľadné. Rozhodne to nevyzeralo ako človek, ale skôr ako duch," povedal John Brian, zakladateľ Vedeckej paranormálnej výskumnej organizácie.

Tamojší učitelia neskôr vypátrali, že na pozemku školy v minulosti našlo smrť až šesť ľudí. Niekoľko dievčat tam kedysi uzavrelo samovražedný pakt a obesilo sa v šatni, školská knihovníčka sa zas obesila na lustri a jeden chlapec sa utopil v plaveckom bazéne. Škola taktiež pred niekoľkými desaťročiami vyhorela a musela byť postavená nanovo, píše portál examiner.com. Žeby tam teraz strašili zblúdilé duše, ktoré nevedia nájsť pokoj? Utvorte si názor sami.

Duch na škole

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu